Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Holistični priročnik VITKANJE

Program za izgubo odvečnih kilogramov, ki ponuja tudi odgovor, zakaj so klasične diete obsojene na propad. 
 
Kratek priročnik na zgolj 72-straneh ponuja jasen vpogled v ozadje hujšanja, ki ponuja celosten program za zdravo spremembo življenjskega sloga.
 
Obravnava tudi psihične vzroke debelosti.
 
Predlagamo vam nakup priročnika v paketu z 12-imi izdelki, ki omogočajo popolno sledenje protokolu vitkanja. 
V okviru tega paketa za zdravo hujšanje, prejmete v paketu še 12 izdelkov, skupaj z navodili za uporabo in kombinacijo drugimi tehnikami in metodami.
V tem primeru je ta knjižica brezplačna, prihranite pa več kot 60 eurov.

 

Artikel je na zalogi
19,00
kom
19,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Spremna beseda k paketu VITKANJE 

Skoraj, da ne poznam ženske (danes bi lahko rekli tudi moških), ki niso bili na dieti ali shujševalni kuri vsaj enkrat v življenju. V večini primerov se gre za težave s samopodobo, neprijeten občutek pri opazovanju lastnega telesa, sram, ko nakupujemo oblačila, ki niso v družbeno sprejemljivih številkah, občutek krivde, ker nam ne uspeva kontrolirati vnosa hrane itd. 

Če ste tudi vi med tistimi, ki so neprestano na dieti in se počutite slabo v svoji koži, potem je to za vas, odkrili boste, kaj se skriva v ozadju in kako se rešiti takšne ujetosti. 

Jelena Dimitrijević, nutricionistka

 

V vseh sezonah ustvarjanja oddaje “Klepet ob kavi” smo neštetokrat prejeli vprašanja, katera stvar je tista, zaradi katere lahko shujšaš. Neke želje po instant odgovorih in zgražanje ob opazovanju zdravju škodljivih izdelkov na trgu, me je pripeljalo do točke, da sem Jeleno prosila, da sestaviva program zdrave izgube telesne teže, ki do telesa ni agresivna, vendar celostna. In to je to! Sama vem, da deluje in o tem se boste prepričali tudi sami, če boste sprejeli prvi korak na tej poti, ki je odločitev. Odločitev pa je tudi ločitev od iskanja izgovorov, pritoževanja, upravičevanja in drugih orodij žrtve. Vsebina je pripravljena jasno, če pa vendarle še vedno imate kakšno vprašanje, pa sva vedno na voljo.

Jasmina Kandorfer, svobodna raziskovalka

 

POGLEJMO REALNO!

Zagotovo ne želite živeti, tako da ste kronično utrujeni, napihnjeni, zaprti, brezvoljni, z glavoboli, zgago, nečisto kožo, bolečinami, nizko odpornostjo, slabšo koncentracijo, razdražljivostjo, depresijo, pomanjkanjem življenjske energije itd., ki so le nekateri simptomi, ki jih lahko začutimo, če imamo težave z odvečno težo. 

Naše telo je kompleksen in izpopolnjen sistem, ki se izjemno dobro prilagaja. Iz tega razloga nas bo zelo hitro nagradil z odličnim zdravjem, počutjem in optimalno težo, če mu pomagamo pri ustvarjanju pogojev za dosego le-tega. 

Čeprav je jasno, da je motivacija za izgubo odvečnih kilogramov večinoma psihološke narave, sami razlogi za nastanek omenjenih težav so še globlji, kot si predstavljamo, saj je debelost neravnovesje na fizičnem in psihičnem nivoju

Kar se tiče fizičnega zdravja je zelo pomembno, da vzdržujemo normalno telesno težo, saj so odvečni kilogrami povezani z nastankom različnih bolezni, kot so: 

  • kardiovaskularne bolezni, 
  • diabetes, 
  • težave s sklepi, 
  • rak, 
  • leptinska rezistenca, 
  • inzulinska rezistenca, 
  • druge hormonske težave, 
  • vnetja, 
  • različne kronične bolezni …
 

 

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.