Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

ConcenTrace; popolni spekter ionskih mineralov v sledeh

Popolni spekter ionskih mineralov v sledovih za naravno ravnovesje telesa.

Minerale pridobivajo s popolnoma naravnim postopkom koncentracije brez uporabe kemikalij ali barvil.

Za koncentriranje vode uporabljajo tehnologijo sončnega izhlapevanja, kar v resnici pomeni, da uporabljajo izključno moč sonca! 

ConcenTrace® pridobivajo neposredno iz naravnega vira, ki je nastajalo tisoče let.

Zelo širok način uporabe. Več preberite tukaj:

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/id-11-razlogov-zakaj-paziti-na-dovolj-mineralov-v-sledeh.html

Vsebuje: 237 ml oziroma 96 porcij

Če boste izdelek kupili za namen zaščite srca in ožilja, smo za vas pripravili paket Srčni trio, pri katerem kot darilo prejmete C-vitamin BREZPLAČNO!

Artikel je na zalogi
38,00
kom
38,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

PRIPOROČENA UPORABA:

Gre za naravni, visokokoncentriran izdelek, ki ne vsebuje dodanih konzervansov, arom ali sladil. Ker ima zelo močan okus, priporočamo, da ga zmešate s sokom ali hrano in porcijo porazdelite preko dneva (da prikrijete koncentriran okus po mineralih). 

Začnite z jemanjem 10 kapljic (3 dni). Vsak nadaljnji dan povečajte odmerek za 10 kapljic do ½ čajne žličke (40 kapljic) enkrat ali dvakrat na dan.

Otroci, stari 2−3 let: 1 kapljica na vsakih 5 kg telesne teže.

Za običajne diete ali diete z omejenim vnosom natrija: pri tovrstnih dietah lahko pride do manjše kristalizacije, kar pa ne vpliva na kakovost izdelka. 

Vsebuje: 237 ml oziroma 96 porcij 

Nemogoče je preceniti pomen mineralov in mineralov v sledovih za človeško telo. Gre za katalizatorje vseh vitaminov in drugih hranilnih snovi, ki jih telo uporablja za razvoj in vzdrževanje dobrega zdravja. ConcenTrace® vsebuje popolno ravnovesje mineralov v sledovih, ki jih potrebuje telo. Vsakodnevna uporaba pripravka ConcenTrace® lahko pomaga ohranjati zdravo raven energije v telesu, tako da celotnemu telesnemu sistemu zagotovi minerale, ki jih potrebuje za pravilno delovanje. Idealno bi bilo, da dobimo minerale iz presne/surove hrane. Vendar tudi surova hrana včasih ni dovolj − raziskovalci so namreč dokazali, da so tla osiromašena mineralov (in če jih ni v tleh, jih ni tudi v hrani). V tem primeru vam lahko pomaga ConcenTrace®. Dnevno uživanje ConcenTrace® namreč zagotavlja preskrbo s celotnim spektrom ionskih mineralov v sledovih (ki so enake vrste kot biološko dostopni ionski minerali v sledovih, kakršne najdemo v živilih). 

 

Zakaj uporabljati ConcenTrace®? 

Telo je zapleteno vezje električnih nabojev in impulzov. Če želite, da ostane uravnoteženo in deluje optimalno, morate vanj nenehno vnašati minerale in elemente v sledovih (kakršne najdemo v ConcenTrace®). Kot ocenjujejo ameriški strokovnjaki, ima neravnovesje ali pomanjkanje mineralov v telesu kar 90 % ljudi. Zaradi pomanjkanja ali neravnovesja mineralov pa telo ne deluje optimalno (posledično se počutimo izčrpani in utrujeni). ConcenTrace® iz podjetja Trace Minerals Research je zelo koncentrirano dopolnilo in odlična rešitev za prehranjenost telesa s hranili, ki jih potrebujete za vzdrževanje optimalnega zdravja. 

ConcenTrace® pridobivajo neposredno iz naravnega vira, ki je nastajalo tisoče let. V teh tisočletjih so bili minerali v ConcenTrace® razčlenjeni do svojega najbolj naravnega stanja − postali so naravno nabiti, živi minerali, ki so biološko dostopni in topni v vodi. 

Zakaj je ConcenTrace® tako učinkovit? 

ConcenTrace® vsebuje celoten spekter vseh mineralov, ki so potrebni za naravno ravnovesje telesa. Minerale pridobivajo s popolnoma naravnim postopkom koncentracije brez uporabe kemikalij ali barvil. Za koncentriranje vode uporabljajo tehnologijo sončnega izhlapevanja, kar v resnici pomeni, da uporabljajo izključno moč sonca! Rezultat tega naravnega postopka je ConcenTrace®, ki je povsem naravna ionska mešanica mineralov v sledovih. Gre za 26-krat bolj koncentrirano mešanico od koloidnih mineralov v sledovih, zaradi česar velja za eno najmočnejših prehranskih dopolnil na trgu. Poleg tega so vsi objekti, kjer nastaja ConcenTrace®, certificirani s strani FDA cGMP (Dobra proizvodna praksa) prek združenja Natural Products Association. GMP-certifikat potrjuje, da gre za podjetje, ki je zavezano k izdelavi varnih izdelkov visoke kakovosti. Izdelke testira neodvisni laboratorij (za zagotavljanje kakovosti in varnosti).

 

Je ConcenTrace® varen?

Brez gensko spremenjenih organizmov 

ConcenTrace® je bil ocenjen in preverjen v skladu s projektnim standardom NON-GMO, kar pomeni upoštevanje strogih najboljših praks za izogibanje gensko spremenjenim organizmom (GSO), vključno z ločevanjem in sledljivostjo za preprečevanje kontaminacije.

GRAS-affirmed (potrjeno varen)
ConcenTrace® je tako čist in naraven, da je bil potrjen kot varen za uporabo v hrani in pijačah. V skladu s predpisi FDA je postopek za pridobitev statusa GRAS vključeval intenziven pregled s strani neodvisne skupine usposobljenih in šolanih strokovnjakov za ocenjevanje varnosti živilskih sestavin. V strokovni komisiji so bili zdravniki in dva doktorska toksikologa s skupaj 83-letnimi izkušnjami s področja toksikologije, ki sta delala tudi kot vodji oddelkov za upravo za prehrano in zdravila (FDA).

 

Certifikat Halal
ConcenTrace® ima certifikat, ki je bil potrjen s strani islamskega sveta za prehrano in prehrano Amerike (IFANCA). 

Certifikat Kosher 
ConcenTrace® je certificiral rabinski svet Kalifornije (RCC). 

VEGANSKO
Ameriško združenje za vegetarijanstvo je potrdilo, da je ConcenTrace® primeren za vegane.  

Živi minerali
ConcenTrace® pridobivajo neposredno iz naravnega vira, ki je nastajalo tisoče let. V teh tisočletjih so bili minerali v ConcenTrace® razčlenjeni do svojega najbolj naravnega stanja − postali so naravno nabiti, živi minerali, ki so biološko dostopni in topni v vodi. ConcenTrace® ne vsebuje nobenih sintetično proizvedenih spojin ali smrtonosnih težkih kovin. Ionski minerali, ki jih vsebuje ConcenTrace®, vzdržujejo in celo izboljšajo pH-ravnovesje v telesu, kar je zelo pomembno. Zakisano telo je namreč gojišče za razvoj različnih bolezni. ConcenTrace® je odlično dopolnilo za prehranjenost telesa z elementi, ki jih potrebujete za optimalno delovanje. 

Kako nastane ConcenTrace®?
ConcenTrace® pravzaprav ni nekaj, kar bi se izdelalo. Gre je neverjeten kompleks, popolni spekter ionskih mineralov v sledovih, ki ga nudi mati narava. Že tisočletja vsako kaljeno seme in visoko drevo pomaga raztapljati minerale in jih dviguje iz globine zemlje na površje, kjer se zlahka izperejo. Ampak ne samo izperejo. V rekah in potokih se prenašajo v oceane in morja, kot je Veliko slano jezero (Great Salt Lake) v Utahu v ZDA. Toda Veliko slano jezero je edinstveno − ker nima izhoda, velja za celinsko morje. Prav zato je Veliko slano jezero bogato z minerali, ki so bili tam odloženi v teh tisočletjih. V podjetju Trace Minerals Research nabirajo minerale z neokrnjenih obal Velikega slanega jezera in z najsodobnejšimi načini te minerale shranijo. Podjetje je zasnoval pooblaščeni kemijski inženir David S. Butts, eden najpomembnejših svetovnih strokovnjakov na področju tehnologije sončnega izhlapevanja. Butts ima 40 let izkušenj pri načrtovanju, delovanju in pridobivanju mineralov in soli iz jezer, oceanov, plaž in podzemnih nahajališč, kot je Veliko slano jezero. Edinstvena zasnova tega obrata omogoča, da iz Velikega slanega jezera nabirajo visokokakovostne minerale z najmanjšim možnim vplivom na okolje. Njihovi ribniki za sončno izhlapevanje so le približno 500 metrov od roba voda Velikega slanega jezera, kar omogoča, da jezersko vodo pripeljejo do svojih ribnikov, ne da bi morali pri tem prekiniti strugo. 

Priporočen dnevni odmerek, ½ čajne žličke (40 kapljic), vsebuje:
- Magnezij: 250 mg (67 % PDV*)
- Klorid: 650 mg (81 % PDV*)
- Natrij: 5 mg (**)
- Kalij: 3 mg (< 1 % PDV*)
- Sulfat: 40 mg (**)
- Litij: 1,5 mg (**)
- Bor: 1 mg (**)

*PDV – priporočen dnevni vnos, **priporočen dnevni vnos ni določen


Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti. 

Pakiranje vsebuje 96 porcij.

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.