Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Osebno svetovanje: holistični pregled zdravstvenega stanja z individualiziranimi nasveti

Analiza biopolja in emocionalna iridologija

 • vpogled in analiza odprtih kodnih zapisov in podzavestnih vzorcev v vašem biopolju 
 • iridološki pregled (analiza šarenice) – emocionalno - energijski odtis 
 • aktivacija samozdravilnih moči 
 • praktični nasveti in orodja za notranjo transformacijo 

Svetovanje poteka osebno in traja 2 uri. Izvaja ga Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka, intuitivna terapevtka in samostojna raziskovalka starih in novih znanj ter duhovnih praks

Opis storitve in izvajalca najdete spodaj. 

Artikel je na zalogi
150,00

Telefonska naročila

02 62 00 230
 • iridološki pregled (analiza šarenice) in analiza telesa s quantum analizatorjem za ugotavljanje neravnovesij v telesu in pomanjkanja vitaminov in mineralov, pregled drugih telesnih simptomov ter čustvenih in podzavestnih vzorcev
 • praktični nasveti za izboljšanje zdravstvenega stanja in aktivacijo samozdravilnih moči (pravilna prehrana po ajurvedskih in naturopatskih principih, prehranska dopolnila, dnevna praksa za samonegovanje, nasveti za notranjo transformacijo na vseh nivojih)

Svetovanje poteka osebno. Izvaja ga Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka, intuitivna terapevtka in samostojna raziskovalka starih in novih znanj ter duhovnih praks

Opis storitve in izvajalca najdete spodaj. 

 

OPIS OSEBNEGA SVETOVANJA

Iridologija, analiza telesa in drugih simptomov
»Iz raziskav z elektronskimi mikroskopi vemo, da je vsako vlakno v šarenici pravzaprav živčni ovoj, ki vsebuje več kot 20.000 živčnih vlaken. Vsako od teh živčnih vlaken potuje skozi centralni živčni sistem skozi optični živec in povezuje vsak organ, sistem in območje človeškega telesa, kar v šarenici lahko vidimo kot odsev našega psihofizičnega zdravja.» (Marcie G. Troyer). Z analizo irisa lahko ugotavljamo psiho-fizično stanje telesa, ki je lahko trenutno, kronično ali podedovano. Če temu dodamo še nekaj metod za analiziranje različnih simptomov, kot so analiza telesa s quantum analizatorjem ter pregled stanja kože, jezika, nohtov in simptomov, ki jih stranka čuti ali če že ima kakšno diagnozo, dobimo razširjen vpogled v zdravstveno stanje posameznika in mu tako lažje pomagamo z različnimi pristopi. 

Praktični nasveti in aktivacija samozdravilnih moči za osebno transformacijo in boljše zdravje
Ugotoviti vzroke različnih težav, ki pestijo sodobnega človeka, je le en korak v življenjski sestavljanki. Potem je pomembno, da smo odprti za spremembe na različnih nivojih, kar vključuje nove prehranjevalne in življenjske navade, uvajanje koristnih rutin, sprejemanje vseh okoliščin, nas samih, situacij in ljudi, globlje razumevanje različnosti in zavedanje, da lahko spreminjamo svojo realnost. Čeprav vsi mi imamo notranjo modrost za samozdravljenje, ki je že naložena kot koda v našem energijskem zapisu, velikokrat potrebujemo majhno spodbudo, usmeritev in pomoč pri aktivaciji tega starodavnega spomina. Na svetovanju dobite dovolj koristnih in individualiziranih napotkov, da lahko pridete v ravnovesje in začnete živeti zdravo, vitalno in polno življenje. 

IZVAJALKA 

Jelena Dimitrijević
certificirana nutricionistka, intuitivna terapevtka in samostojna raziskovalka starih in novih znanj ter duhovnih učenj

Na svoji življenjski in raziskovalni poti se je srečala z različnimi znanji, učenji in globokimi uvidi. Poleg izobraževanja in samoizobraževanja na področju zdrave prehrane, zdravega načina življenja, naturopatije, iridologije, ajurvede in tradicionalne kitajske medicine, je tudi končala dvoletno šolo za karmično diagnostiko za analizo biopolja in reiki bioterapijo pri Neli Rep in Marjanu Ogorevcu. Naredila je tudi nadaljevalni tečaj radiestezije pri Bredi Šuštar, ki ji pomaga pri različnih energijskih analizah. Več kot deset let se uspešno ukvarja z izobraževanjem posameznikov, skupin in podjetij o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja (izobraževanja za podjetja, predavanja, delavnice, osebna svetovanja, pisanje za različne časopise, gostovanje v oddajah) in jim s tem pomaga na njihovi poti do optimalnega zdravja in dobrega počutja. Trenutno tudi zaključuje šolo za učiteljico joge plesa (shakti dance). S pridobljenimi znanji, izkušnjami, razvito jasnočutnostjo ter z globljim razumevanjem človekovega fizičnega, duhovnega in energijskega telesa vam lahko pomaga pri ugotavljanju vzrokov za neravnovesja na različnih nivojih. Metode in tehnike, ki jih uporablja pri samem procesu, pomagajo človeku, da aktivira svojo notranjo moč, zavedanje in samozdravljenje, da dvigne svojo vibracijo in prepozna lastne potenciale in dušne poti. 

Svetovanje je namenjeno vsem, ki:

 • želite okrepiti psiho-fizično stanje z modrostjo starodavnih znanj in sodobne znanosti
 • potrebujete pomoč pri premagovanju določenih zdravstvenih izzivov
 • želite aktivirati samozdravilne sposobnosti telesa in končno prevzeti zdravje v svoje roke
 • potrebujete podporo in motivacijo pri osebnem razvoju
 • ste pripravljeni narediti nekaj več zase in svet, v katerem živite

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.