Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Osebno svetovanje: analiza biopolja in emocionalna iridologija (2 uri)

Analiza biopolja in emocionalna iridologija

  • vpogled in analiza odprtih kodnih zapisov in podzavestnih vzorcev v vašem biopolju 
  • iridološki pregled (analiza šarenice) – emocionalno - energijski odtis 
  • aktivacija samozdravilnih moči 
  • praktični nasveti in orodja za notranjo transformacijo 

Svetovanje poteka osebno in traja 2 uri. Izvaja ga Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka, intuitivna terapevtka in samostojna raziskovalka starih in novih znanj ter duhovnih praks

Opis storitve in izvajalca najdete spodaj. 

Artikel je na zalogi
150,00
150,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

OPIS OSEBNEGA SVETOVANJA

Analiza biopolja 
Metoda analize biopolja po bioenergoterapevtu Marjanu Ogorevcu temelji na vstopu v biopolje druge osebe brez spreminjanja fizičnega stanja telesa. Postopek se izvaja z upoštevanjem najvišjih etičnih principov, varno in s pomočjo terapevta, ki ima razvite sposobnosti in senzibilnost za tovrstno analizo. Človeško energijsko - informacijsko polje nam lahko odkrije različne moteče podzavestne vzorce in globoka čustvena stanja, na katerih je treba delati in jih spreminjati, da lahko začnemo živeti življenje s svojimi polnimi potenciali in darovi. Kot pravi Marjan Ogorevc: »deformacije v biopolju se na fizičnem telesu izrazijo na različne načine: z boleznijo, s slabimi odnosi, s psihičnimi deformacijami, ponavljajočimi se travmatičnimi dogodki, življenjskimi neuspehi.« Iz tega razloga je izjemno pomembno, da poiščemo vzroke, ki niso le na fizični ravni, temveč na bolj subtilnih nivojih in da jih uspešno odpravimo. Z delom na sebi in z notranjo preobrazbo se lahko tudi osvobodimo karmičnih zank, spoznavamo, kdo smo v resnici, prevzamemo odgovornost za lastno življenje in začnemo proces zavestnega kreiranja. 

Emocionalna iridologija
»Iz raziskav z elektronskimi mikroskopi vemo, da je vsako vlakno v šarenici pravzaprav živčni ovoj, ki vsebuje več kot 20.000 živčnih vlaken. Vsako od teh živčnih vlaken potuje skozi centralni živčni sistem skozi optični živec in povezuje vsak organ, sistem in območje človeškega telesa, kar v šarenici lahko vidimo kot odsev našega psihofizičnega zdravja.» (Marcie G. Troyer). Emocionalna iridologija raziskuje povezavo med čustvenim in energijskim stanjem ter njunim vplivom na fizično raven in neravnovesja, ki se kažejo kot bolezen ali neprijeten telesni simptom. Hkrati pa pomaga, da boljše razumemo človeka izven okvirjev fizičnega telesa, ker nam jasno pokaže, kako so čustvena stanja, travme, kronični stres … povezani z določenimi težavami. Z emocionalno iridologijo lahko ugotovimo, v katerem življenjskem obdobju se je zgodila travma ali energijska blokada in kako se je kodirala v celični spomin ter kreirala fizično težavo. Preko oči lahko tudi komuniciramo z dušo posameznika in odkrivamo njegov notranji svet. To nam pomaga, da pridemo do ključnih spoznanj, zakaj imamo določene težave. 

Aktivacija samozdravilnih moči in orodja za notranjo transformacijo
Ugotoviti vzroke različnih težav, ki pestijo sodobnega človeka, je le en korak v življenjski sestavljanki. Sprejemanje vseh okoliščin, nas samih, situacij in ljudi, globlje razumevanje različnosti in zavedanje, da lahko spreminjamo svojo realnost nam vsekakor pomagajo na naši poti do odkrivanja sebe in ohranjanja notranjega miru, harmonije in delovanja iz stanja brezpogojne ljubezni. Čeprav vsi mi imamo vse, kar potrebujemo, že naloženo kot kodo v svojem energijskem zapisu, velikokrat potrebujemo majhno spodbudo, usmeritev in pomoč pri tej aktivaciji starodavnega spomina. Po analizi biopolja in šarenice, ko dobimo koristne informacije za našo notranjo preobrazbo, je tudi treba nekaj narediti s tem. Če ostanemo le na nivoju spoznanja in se ne premaknemo naprej, nismo naredili veliko. Iz tega razloga se svetovanje zaključi z aktivacijo teh samozdravilnih moči in podajanju praktičnih orodij za samostojno delo doma. Tovrstno svetovanje je začetek poti, ki je lahko svetilnik in opora na vaši lastni raziskovalni poti. 

IZVAJALKA 

Jelena Dimitrijević
certificirana nutricionistka, intuitivna terapevtka in samostojna raziskovalka starih in novih znanj ter duhovnih učenj

Na svoji življenjski in raziskovalni poti se je srečala z različnimi znanji, učenji in globokimi uvidi. Poleg izobraževanja in samoizobraževanja na področju zdrave prehrane, zdravega načina življenja, naturopatije, iridologije, ajurvede in tradicionalne kitajske medicine, je tudi končala dvoletno šolo za karmično diagnostiko za analizo biopolja in reiki bioterapijo pri Neli Rep in Marjanu Ogorevcu. Naredila je tudi nadaljevalni tečaj radiestezije pri Bredi Šuštar, ki ji pomaga pri različnih energijskih analizah. S pridobljenimi znanji, izkušnjami, razvito jasnočutnostjo ter z globljim razumevanjem človekovega fizičnega, duhovnega in energijskega telesa vam lahko pomaga pri ugotavljanju vzrokov za neravnovesja na različnih nivojih. Metode in tehnike, ki jih uporablja pri samem procesu, pomagajo človeku, da aktivira svojo notranjo moč, zavedanje in samozdravljenje, da dvigne svojo vibracijo in prepozna lastne potenciale in dušne poti. 

Svetovanje je namenjeno vsem, ki:

  • iščete vzroke za svoje psihofizične težave
  • želite ugotoviti, kateri vzorci in motnje na energijski ravni vas blokirajo in vas ustavljajo na poti do skladnega delovanja na materialni in duhovni ravni
  • se želite boljše spoznati, vrniti k sebi, najti smisel življenja in pravi navdih za svojo kreacijo življenja

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.