Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Grafološka analiza za osebno rast

Grafološka analiza pisave vam pomaga pri osebnostni rasti, razumevanju partnerja, iskanju službe, izbiri izobraževanja ali pri preverjanju pristnosti besedil...

Z grafologijo lahko z veliko natančnostjo ugotovite kakšna oseba ste, kdo so v resnici ljudje pred vami ali kako se boste razumeli s partnerjem. Pomaga vam odkriti vaše skrite talente, pregnati notranje strahove in živeti bolj polno življenje...


Grafološka analiza vam v zelo kratkem času in na tehnično preprost način pokaže ravno to: kakšen tip človeka imate pred seboj, ali je primeren za vašo ekipo in na katerem mestu bo lahko dal vse od sebe.


Z grafološko analizo partnerja potrdite vaša spoznanja in dokončno ugotovite ali je res pravi za vas. Še več – s skupno grafološko analizo bomo poiskali ključ do harmonije v vajinem odnosu, osebnostne rasti in sreče.

Naš rokopis razkriva naše lastnosti. Grafološka analiza je zelo natančna in individualna. Veliko bolj poglobljena kot običajni psihološki testi. Primerna je za vsa naša vprašanje glede hobijev, poklica, sestave tima, ujemanje partnerjev in originalnost rokopisa. Grafološka analiz je zelo uporabna tudi pri odkrivanju naših strahov, zavor in obrabnih lastnosti.

Artikel je na zalogi
122,00
122,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Postopek je zelo preprost: natisnite in izpolnite ta obrazec (link)

Izpolnjevanje obrazca je zelo enostavno in hitro. vzelo vam bo največ 20 minut..

Napotki za izpolnjevanje obrazca (obrazloženi so tudi na obrazcu).

1. Pišete lahko o temi po vaši želji ali pa odgovorite na tri vprašanja (na obrazcu)
2. Uporabite svoj naravni, spontan rokopis. Lep rokopis ni nujno znak pozitivnosti ali negativnosti.
3. Izberite pisalo po vašem okusu, le navadnega svinčnika ne.
4. Pri pisanju ne uporabite črtalnika!
5. Če pišete tiskano, uporabite tiskano prvo stran ali odgovor na vprašanje št. 1 in pisano pisavo na drugi strani oziroma pri odgovorih na vprašanja št. 2 in 3.
6. Vključite stavek, ki vsebuje besedo z malimi pisanimi »f«, npr. »feferon«, če v vašem tekstu črka “f” ne nastopa pogosto.
7. Vključite stavek, ki vsebuje veliko črk “t”, npr. “teta teče po toči odtočit”
8. Če boste rokopis poslali po pošti, naj bo tudi naslov na kuverti izpisan ročno.
9. Če imate pri pisanju kakšne fizične omejitve ali pišete z levo roko, prosim razložite to na drugi strani. Omenite tudi morebitne posebne okoliščine ob nastajanju rokopisa (vas je kdo motil, je zvonil telefon, ste bili posebej na koga jezni, ali žalostni, ste ravno takrat zvedeli kaj pretresljivega itd….)

Cena osebne splošne analize 122 € ali po dogovoru, odvisno od vaših želja in podrobnosti.

Analizo lahko pošljete po emailu tomic.edita@gmail.com ali na naslov
Edita Tomić
Brilejeva 19
1000 Ljubljana

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.