Danes pri nakupu nad 70 eurov prejmeš japonski kovinski kazalnik ZLATI LOTUS!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Feng shui: osebni elementi

Feng Shui analiza 'Osebni elementi' nam da vpogled:

  • Kakšni smo navzven in kakšni zares ☺
  • Kako delujemo
  • Kaj ponazarja določen element za nas osebno
  • Katere elemente podpreti
  • Katerim elementom se raje izognemo
  • Katere barve, materiali, oblike so za nas primerni
  • Katera so naša ugodna osebna področja
  • Kaj upoštevati v našem bivalnem in delovnem okolju

Vse to pa je opisano v elaboratu, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov.

Kaj potrebuje?

Vaš datum rojstva ter uro. Le to ob povpraševanju vpišite v okvirček OPOMBE.

V sedmih dneh prejmete elaborat na svoj elektronski naslov.
Feng shui vpogled osebnih elementov naredite enkrat in ga imate vse življenje.
Za vas bo storitev izvedla Tanja Glažar. Več o njej spodaj.

Artikel je na zalogi
136,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

KATERI JE VAŠ OSEBNI ELEMENT?
Feng shui je veda, ki temelji na petih elementih – les, ogenj, zemlja, kovina in voda. Vse v naravi ponazarja pet elementov in del narave, življenja smo tudi ljudje. Enako kot v naravi, se tudi v nas prepletajo vsi ti elementi. A vsak izmed nas ima čisto določeno kombinacijo. Temu pravimo v feng shuiju tudi – osebna energijska koda.

Osnova za določanje osebnega elementa je naš rojstni datum z uro rojstva. Vsak izmed elementov predstavlja točno določen tip energije in tudi pripada določeni smeri. Ponazarjajo ga tako barve kot oblike in materiali. Vseh pet elementov je med seboj povezanih. S pravilno uporabo enega, včasih pa tudi več različnih elementov pripomoremo k ravnovesju določenega področja. Poznamo kar deset različnih osebnih elementov, saj ima vsak element jin ali pa jang obliko. Na primer: element jin zemlja je lahko pesek, mivka, prst. Element jang zemljo pa ponazarja skala ali gora. A to je le osnova naše energijske kode. Prava kombinacija energij in pa ‘moč’ osebnega elementa določa tudi sezona v kateri smo rojeni, pa tudi leto in ura! 

Izvajalka osebnih elementov Feng Shui: Tanja Glažar

Je profesionalna feng shui svetovalka že več kot 19 let, Jasmina pa tesno z njo sodeluje že 7. sezono ustvarjanja, kjer z gledalci pred kamero deli uporabne feng shui modrosti, za kamero pa projekt podpira s svojim podjetniških svetovanjem glede prostorov. 

Jasmina pravi, da ji je vpogled v njene osebne elemente odprl pot do razumevanja sebe, tako se je manj borila s sabo in več sodelovala ... 
Vpogled v osebne elemente ji je tudi ponudil pravo informacijo o tem, kakšen partner je primeren zanjo in zgolj nekaj mesecev po vpogledu osebnih elementov ga je tudi spoznala, svojo komplementarno kovino njenemu ognju.

Pa več o Tanji Glažar, ki vam bo pripravila feng shui vpogled v svoje elemente.

Biti radoveden, raziskovati, se izobraževati, počutiti se zadovoljno je njeno vodilo. Želja po znanju jo je peljala vse od Bostona, Kuala Lumpurja, Singapurja, Phoenixa, Las Vegasa, Koelna, Londona in Toronta do Nove Zelandije in Avstralije, kjer se je izobraževala in pridobivala izkušnje pri Lillian Too, g.m. Yap Cheng Hai-ju, Evi Wong. 

V zadnjem času se izpopolnjuje pod budnim očesom g.m. Raymonda Lo-ja iz Hong Konga.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.