Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

ASTROLOŠKI PREGLED ZA 2024

Razgrnimo tančico prihodnosti in preberimo, kaj nam zvezde napovedujejo za naslednje leto. V Astrološkem Vodniku za 2024 se bomo osredotočili na naslednja ključna vprašanja:

⭑ Kateri bodo vodilni astrološki vzorci in teme, ki bodo zaznamovali leto 2024? 

⭑ Na katere pomembne tranzite je smiselno biti še posebej pozoren in kje bodo astrološke "vroče točke" skozi vse leto? 

⭑ Kako lahko strategično izkoristimo energijo planetov in se optimalno pripravimo na prihajajoče tranzite?

Posebej zanimivo je, da obdobje od 2024 do 2026 napoveduje pomembne spremembe v gibanju zunanjih planetov, ki nakazujejo začetek novega obdobja v človeški zgodovini. Ste že začutili te spremembe? Kako se lahko najbolje pripravite na njih?

Artikel je na zalogi
120,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Za vse, ki želite biti korak pred novim letom in se nanj popolnoma pripraviti, od novembra dalje ponujamo možnost naročila podrobnega Astrološkega Vodnika. V njem boste našli vpoglede, ki vam bodo pomagali razumeti, kako vam zvezde napovedujejo srečo v ljubezni, finančno stabilnost, zdravje in poklicni uspeh.

Ta vodnik ni zgolj zbirka splošnih napovedi, ampak prava astrološka zakladnica znanja, prilagojena vašemu osebnem zodiakalnemu znamenju. Vsebuje tako splošne napovedi kot tudi natančne analize, prilagojene vašemu zodiakalnemu znamenju, s ključnimi datumi in interpretacijami za leto 2024.

Prepustite se globokemu potopu v astrološki pregled vaših ljubezenskih poti, finančnih perspektiv, domačih radosti, karierne rasti in zdravstvenega stanja.

Za naročilo vašega Astrološkega Vodnika za 2024 sledite povezavi "Klepet ob kavi". Postopek naročila je preprost in enak kot pri izdelavi natalne karte. Vrednost tega dragocenega vodnika je 120 evrov, a njegova resnična vrednost je v dragocenih vpogledih, ki jih prinaša za vaše leto 2024.

IZVAJALEC

Dušan Doblanovič Jimmy  

Duhovni raziskovalec, astrolog in psihoterapevt

Raziskovalec zavesti, psihoterapevt, astrolog, avtor knjig in voditelj mnogih uveljavljenih delavnic samorazvoja. Pred več kot 35 leti si je zadal težko, a posvečeno nalogo in misijo – prebujanje zavedanja in pospešitev duhovne rasti tako posameznika kot širše družbe. Že v času študija psihologije je pričel z vodenjem programov, ki so plod lastnih izkušenj in doživljanj drugih, kot tudi izvajanjem individualnih terapij.

Cilj vsakega duhovnega in psihoterapevtskega dela, tudi njegovega, je preseganje kopren privida in življenja v stvarnosti. Naši zavest, um in telo so namreč ujeti v sistem prepričanj in konceptov, zaradi katerih se nam stvarnost pogosto izmika. Ne gre toliko za reševanje simptomov kot za spoštovanje bistva, kdo ste, celjenje preteklih čustvenih ran in prehoda. Z njegovo pomočjo boste lažje in hitreje prišli do večjega notranjega miru, več vedrine, širšega razumevanja in sprejemanja življenja takšnega, kot je. Občutek izpolnitve življenjske naloge in neizbežno globoka sreča in mir, ki se iz tega porajata, pa bo darilo skupnega raziskovanja.

Vabi vas k sodelovanju na eni izmed najbolj vznemirljivih in nepozabnih pustolovščin v življenju – na potovanje odkrivanja in transformiranja samega sebe.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.