Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zlato (različna gramatura)

Zavedamo se stanja in spodbujamo nakup majhnih gramatur zlata!

Našli smo zaupanja vredno podjetje, ki omogoča varen nakup zlata s certifikati, v fizični obliki, nudi pa še številne druge možnosti.

Pogovor poteka zaupno in anonimno, pokličite strokovnjaka na 070 781 477 ali dodajte izdelek v blagajno, kjer zapišete svojo telefonsko številko in vas pokliče nazaj.

Preberite tudi spodnje razloge, zakaj smo se odločili, da ljudi spodbujamo k nakupu zlata!

Artikel je na zalogi
0,00
kom
0,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Stanje evra, dolarja, trenutno gospodarstvo, ekonomija ... v naši oddaji so že številni govorili o tem, da je prihodnost iz tega vidika zelo nepredvidljiva, da se lahko trg sesuje v trenutku. 

Tako veliko govorimo o pomembnosti zemlje, ki jo imamo, znanja da pridelamo svojo hrano in podobno, pametno pa je imeti tudi nekaj svojih prihrankov v zlatu. 

 

Dejstva, zakaj priporočamo nakup zlata:

- z manjšimi enotami zlata smo likvidni med morebitnim zlomom finančnega sistema;

- papirnati denar je le valuta brez dejanske vrednosti. Le zlato ima resnično vrednost;

- zlato je najboljši ohranjevalec vrednosti premoženja;

- ni davka na dodano vrednost;

- pri nakupu in prodaji ostanemo anonimni;

- danes na svetu ni več denarja, katerega vrednost bi bila zaščitena z zlatom. 

 

Kateremu podjetju zaupamo?

Karatbars je zasebno nemško podjetje, ki v obliki zlatih naložbenih kartic prodaja zlato najmanjših vrednosti, že od enega grama naprej. To tudi navadnim smrtnikom omogoča, da si postopno zagotovimo finančno varnost. Poleg tega smo, če imamo doma zlato najmanjših vrednosti, tudi v primeru finančne krize likvidni.

 

Nekaj zlata - za vsak slučaj!

 

Zakaj? 

Zato, ker smo z manjšimi enotami zlata likvidni tudi med morebitnim zlomom finančnega sistema, ki ga strokovnjaki že kar nekaj časa napovedujejo. 

 

Pa tudi zaradi finančne svobode, ki vam lahko hkrati omogoči brezskrbno starost. 

Če ste eden tistih, ki želi doprinesti še k finačni svobodi in k dobremu startu v življenju vaših otrok ali vnukov, potem varčujete v zlatu, in ne v delnicah, obveznicah...

Zakaj? Zlato bo vam ali vašim otrokom, vnukom ostal v rokah, virtualne delnice pa so se že neštetokrat razblinile v prah. In ljudje so ostali praznih rok, dolgih nosov, čustveno razrvani. Tudi družine, ki bi sicer lahko ostale skupaj, pogosto razpadejo zaradi napačnih naložb. 

Zlato pa je najboljši ohranjevalec vrednosti premoženja!

Ne pozabimo modrosti naših prednikov, ki so tudi varčevali v zlatu! 

Brez zlata ne bi bilo denarja in denar je bil do pred nekaj desetletij nazaj krit z zlatom. 

Danes na svetu ni več denarja, katerega vrednost bi bila zaščitena z zlatom. 

Papirnati denar je tako le valuta brez dejanske vrednosti. Le zlato ima resnično vrednost.

 

Zlato je najbolje kupovati vsak mesec, za enak znesek, kajti tako hkrati izkoristimo učinek povprečnega nakupa. Ta nam omogoča, da vsak mesec za isto vsoto denarja kupimo več zlata.

Če vas zanima nakup enogramskih, dvoinpolgramskih ali petgramskih zlatih paličic, čistine 999.9, pokličite na telefonsko številko , kjer vam bo naš sodelavec Gvido pomagal odpreti zlati račun. 

Prek njega zlato kupujete prek trajnika, kjer vsak mesec za zlato namenite enak znesek, denimo za gram ali dva zlata, kolikor si pač lahko privoščite. 

Omenimo še, da smo pri nakupu in prodaji zlata oproščeni plačila davka na dodano vrednost. Pomembno pa je tudi, da pri nakupu in prodaji ostanemo anonimni. 

Strokovnjaki še priporočajo, da zlatih kartic ne shranjujemo v bančnih trezorjih. Problem je namreč v tem, da bomo ob vse zlato, če gre banka v stečaj. Torej v primeru stečaja banke, do svojega zlata nimamo nikoli več dostopa.

Pokličite strokovnjaka, povprašajte in se dogovorite, imajo precej možnosti, za vsak žep!

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.