Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Moldavit obesek 16,28g Št: 5794

Poleg moldavita boste prejeli tudi podpisan in ožigosan uradni certifikat o tem, da gre za pravi moldavit in ne ponaredek, list z informacijami o moldavitu, ter kvaliteten zelen mošnjiček iz žameta za shranjevanje.

Zakaj je moldavit popolno darilo za dušo?

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih sposobnosti, povezovanje s srcem in božanskim. Moldavit je zvezdni kamen, ki je na Zemljo prišel iz vesolja. Z namenom. Pravijo mu tudi kamen srca. Gre za enega izmed najdražjih kamnov, med ljudmi, ki moldavit nosijo se stke posebna povezava in se ponavadi tudi takoj prepoznajo med sabo, saj vibrirajo na zelo visoki vibraciji čiste ljubezni.

Izbira jih Jasmina osebno, ki je s svojo ekipo iz nahajališč zgodbo moldavitov tudi doživela s svojo ekipo. Priporočamo ogled posnetkov spodaj!

Artikel je na zalogi
333,00
kom
333,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Moldavit je zvezdni kamen, kar pomeni, da je na Zemljo prišel iz vesolja, pred približno 15 milijoni leti, in sicer zgolj na območje Nemčije in Češke.
Vsi moldaviti, ki jih najdete v spletni trgovini Klepeta ob kavi so direktno iz rudnika na Češkem.

Pravijo, da je prišel z izjemno plemenitim namenov v svoji izjemni zeleni barvi (srčna čakra), in sicer da vsakomur, ki ga sprejme v svoje življenje posreduje popolno podporo ljubezni, saj Moldavit je zgoščena čista Ljubezen, ki izjemno močno deluje prav na središčno srčno čakro, s tem pa tudi na ostale čakre.

Vibracija moldavita je zelo visoka, zato ga mnogi ljudje ne morejo nositi vsak dan, ves dan.
Zelo močno deluje v smeri tvoje lastne poti, kar pomeni, da te vrže na lastne tirnice, poveže z vodniki in angelskim svetom ter drugimi tebi pomembnimi bitji.

Čiščenje moldavita

1. faza
V kozarec natrosite sol, in sicer toliko, da prekrije kamen. Nalijte vodo in moldavit pustite v kozarcu 24 ur, nato ga sperite pod tekočo vodo vsaj 10 minut. Če imate možnost le to narediti ob potoku v naravi, toliko bolje.

2. faza
Moldavit potrebuje sonce. Pustite ga vsaj 60 minut na soncu, saj bo njegova učinkovitost mnogo večja. Ob polnjenju na soncu lahko pospremite tudi z molitvijo, namenom. Torej, ga programirate, vendar pozor. Želje in cilji naj ne bodo povezani z materialnim svetom.

Čiščenje v teh dveh fazah opravite večkrat letno ali kadar začutite.

Kje ga nositi?

Moldavit se nosi čimbližje vašemu srcu.

 

Za več informacij o moldavitu, vam priporočamo ogled tega posnetka:

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.