Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Amulet sibirske cedre

Meritve biopolja sibirske cedre so dokazale, da je to drevo resnično močan energijski prevodnik in zato mite in legende lahko razumemo kot resničnost neke daljne nekdanjosti in ljudsko izkustvo, ki govori o tem, da cedra kopiči kozmično energijo in jo oddaja ljudem.

Artikel je na zalogi
10,00
kom
10,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Da bi razumeli resnično vrednost tega proizvoda je prav, da spoznate čudežno drevo sibirsko cedro, saj vam bo to omogočilo, da začutite zakaj ga ča častijo šamani, obenem pa tudi zakaj njegovo zdravilnost priznavajo tudi sodobni zdravniki danes. Članek Marie Ane Kolman si lahko prebere tukaj:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/to-je-drevo-ki-ga-castijo-samani-in-njegovo-zdravilnost-priznavajo-znanstveniki.html

Mnogo legend in mitov o sibirski cedri govori o njeni čudodelni moči. Medtem ko danes to razumemo kot energijsko delovanje, so v davni preteklosti te magične moči razumeli kot delovanje duhov in bogov, ki domujejo v sibirski cedri.

Cedra je bila od nekdaj drevo čaščenja in veljalo je, da je človek, ki je poškodoval ali posekal cedro, izgubil svojo dušo. Pri cedri so prebivalci Sibirije našli oporo, moč in zaščito. Danes se zato staroselci v Sibiriji, predvsem pa na Altaju borijo zoper sečnjo ceder, saj verjamejo, da to prinaša le nesrečo in bolezen.

Vse do danes cedre ohranjajo svoj sveti značaj in veljajo za zaščitnike, legende o cedri pa še vedno živijo med ljudmi kot starodavno izročilo.

Preko teh amuletov bo do ljudi stekla kozmična energija. Pri vsem tem pa je pomembno tudi, da so vse energije, ki so vključene v procesu od izvora, izdelave in prodaje, popolnoma čiste in da gre za energijsko sledljivost amuleta od izvora do končne namere. Samo na ta način se lahko vzpostavi vez med izvorom kozmične energije in človekom, kajti delovanje kozmičnih zakonov ali zakonov iz sveta PRAV je pogojeno z upoštevanjem etičnih zakonov na Zemlji.

Dr.Tokin je ugotovil, da je »v cedrovih gozdovih od 200 do 300 bakterijskih celic na 1 m3 zraka, kar praktično pomeni, da je zrak skoraj sterilen. Medtem je celo po medicinskih normah v operacijskih prostorih dopustnih na 1 m3  zraka 500 do 1000 nepatogenih mikrobov. Fitoncidi, ki jih izločajo cedre, delujejo proti zdravju škodljivim mikroorganizmom.

posnetek energije sibirske cedre

Zakaj izdelki iz Sibirije?

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in neskončnostjo. V cedrinih gozdovih živi duša Sibirije, duša velike Rusije, tu so korenine slovanske duše. Tišina tajge hrani spomin na naše prednike, ki skupaj z duhovi narave živijo v času, ki je v neskončnosti te čudovite dežele večnost. Izkušnje naših prednikov, izjemno bogastvo narave in absoluten mir – vse to je čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo.«

Sibirija je vsekakor dežela, kjer se prostor in čas iztekata v neskončnost. Življenje njenih prebivalcev teče v večnem krogu, ki ga vrtijo letni časi in naravne danosti, ki se jim tamkajšnji prebivalci enostavno prilagodijo. Narava daje ljudem vse, kar za življenje potrebujejo, čeprav so življenjske okoliščine zelo težke. Zdi se kot da se želi narava tem ljudem odkupiti za dolge in mrzle zime s tem, da jim daje izjemno bogastvo hranil in drugih življenjsko pomembnih stvari. Naravna bogastva Sibirije so bila že v daljni zgodovini povod za osvajanja teh daljnih pokrajin, od koder so v Evropo prihajali dragi kamni, krzno, hrana in zdravilne rastline.

Danes kot da na novo odkrivamo zdravilno moč fitomedicinskih proizvodov iz Sibirije, iščemo potrditev njihovega zdravilnega delovanja z znanstvenimi in kliničnimi študijami, sibirska ljudstva pa te naravne bisere uporabljajo iz izkustva, ki se ohranja kot praspomin.
Že v 18.stoletju so v Sibirijo odhajali mnogi evropski znanstveniki – arheologi, botaniki, geologi, kemiki, zdravniki itd., ki so proučevali skrivnosti in zaklade »speče dežele«. V času Carske Rusije je bila Sibirija tudi priljubljena dežela za umetnike. Očarala jih je s svojo lepoto, spokojnostjo, podobami in barvami. Tu so nastajala čudovita likovna dela mnogih ruskih slikarjev, tu je ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin v pesmi »19.oktober« zapisal:
»Odlaga gozd škrlatni svoj nakit,
in mraz srebri utrujene poljane..«

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.