Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

POVEZOVANJE Z ANGELI

V kolikor ste zamudili predavanje si ga lahko zdaj ogledate kar v udobju svojega doma.

KDO SO ANGELI  IN O KAKŠNI POVEZAVI  JE GOVORA
Na enostaven način boste spoznali kdo so Angeli, ali med njimi obstajajo dobri in slabi.

Glede na to, da smo ljudje z njimi že povezani in oni z nami, bo poudarek na zavestnem povezovanju, ki je ključ našega napredka ter razumevanja sebe in vsega kar nas obkroža. Vsakdo se lahko na takšen način poveže, zato predznanje ali izkušnje niso potrebne.

KAKO SE ZAVESTNO POVEZATI Z ANGELI

Spoznali boste tri glavna poslanstva, ki jih mora doseči vsak posameznik. Avtor predavanja, SANEL, je informacijo dobil od Angelov samih.

Artikel je na zalogi
48,00
kom
48,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

METODE KOMUNIKACIJE Z ANGELI

Na kratek in enostaven način boste spoznali zakaj magika in ne magija? Zakaj se s tem lahko ukvarja kdorkoli in kako to, da gre za nekaj najbolj normalnega, vendar se tega ne zavedamo. Določene magijska dejanja izvajamo ljudje skoraj vsakodnevno, ne da bi se tega zavedali.

V tečaju boste:

-         spoznavali osnovne metode, ki jih je preko Angelov prejel Mag.Edward Kelley, v sodelovanju z dr. John Deejem, ki je tudi svetovalec Kraljice Elizabete I.,

-         kot prvo metodo uporabili molitev, ki smo jo ljudje dobili od Angelov in služi spoznavanju samega sebe ter zavestnemu povezovanju z Nebesi.

-         kot drugo metodo, čeprav na videz zapleteno vendar pomembno, delo z Sveto Tablo in Talismani, na katerih so zapisani znaki Angelov, ki so dani človeštvu, da spoznavamo našo preteklost, sedanjost in bodočnost, kot tudi znanost in umetnost.

Tečaj vodi: SANEL IBRIŠIMOVIĆ, avtor knjige:NA KAVI Z ANGELI, ki pravi:
,,Osebno se več kot polovico svojega življenja ukvarjam z raziskovanjem Tarota, Kabale in Magike na splošno. Kot samouk sem zaradi tega izbral težjo pot raziskovanja iz katerega sem se na osnovi lastnih izkušenj ogromno naučil. Te izkušnje bi žele prenesti ljudem in jim pokazati, da je Magika nekaj enostavnega, učinkovitega in izjemno smiselna v našem osebnostnem razvoju, ki nam odkriva veliko stvari o sebi in kako smo povezani z vsem. Konkretna delavnica bi temeljila na tem, da bi se ljudje naučili kako zavestno stopiti v stik z Angeli in drugimi inteligencami in se preko njih naučiti o vsem kar potrebujejo na svoji poti. Angeli so tukaj, da nam pomagajo in mi pomagamo njim. To je simbioza. Preko Angelov bomo več izvedeli o svojih treh poslanstvih. Tukaj je Zemeljsko poslanstvo, duhovno in tisto najbolj pomembno je odkrivanje sebstva. Vsi ljudje smo povezani z njimi, vendar so redki, ki to počno zavestno in v tem je ključ, ki ga bom odkril udeležencem tečaja.

Ne spreglejte tudi članka o Angelih. Najdete ga TUKAJ .

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.