Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Spletno predavanje: Moč metode fraktalne risbe - portret duše

Tečaj  Deje Muckje namenjen vsem, ki uživajo v osebnem razvoju, so vedoželjni in si želijo izboljšati komunikacijo znotraj in izven sebe, staršem, učiteljem, terapevtom. Lahko bi rekli vsem, ki lahko v roki držijo svinčnik. Umetniško predznanje ni potrebno.  

Artikel je na zalogi
12,00
kom
12,00

Telefonska naročila

02 62 00 230
V prvem delu boste spoznali postopek izdelave fraktalne risbe, ki temelji na spontanem risanju in barvanju. Riše se z zaprtimi očmi, barve pa se izbirajo po intuiciji. Risba, ki ob tem nastane nam razkrije kaj se skriva v naši notranjosti.
 
V drugem delu bomo izvedli osnovno analizo in spoznali pomen, ki nam omogoči spremeniti našo zavest in ustvariti harmonizacijo vseh vidikov našega življenja. 
 
Deja Muck, doktorica znanosti in redna profesorica na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje. Že v najstniških letih sta jo poleg znanosti zanimali tudi umetnost in duhovnost. Svojo osebno rast je razvijala skozi likovno umetnost pri kateri se je izražala predvsem z risanjem portretov. Vedno je želela upodobiti predvsem dušo oziroma trenutno čustveno stanje portretiranca.  Poleg slikanja je neprestano iskala pot k sebi preko prebiranja »duhovnih« knjig in obiskovanja različnih skupin, delavnic za osebno rast
 
V zadnjih petih letih se osredotoča na raziskovanje metode fraktalne risbe, s katero jo je po naključju povezal bioterapevt Marjan Ogorevcvanjo pa jo je vpeljala mentorica, prof. Martina Kosec iz Zagreba. Gre za eno od terapevtskih metod pomoči z umetnostjo (ang. Art therapy). Avtorica metode je rusinja Tanzilija Polujahtova, ki omenjeno metodo razvija in dopolnjuje že več kot 30 let.  Metoda temelji na programih za razvoj možganov - nevroplastičnosti, terapiji z barvami ali kromoterapiji in kvantno - informacijski medicini.
Deja je sebi dokazala, da se lahko premikajo meje mogočega. Zaradi izredno močne, pozitivne izkušnje in bogatega znanja, metodo z velikim veseljem prenaša naprej.  

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.