Najbolj priljubljeno Valentinovo darilo 2023 so joni jajčka! Imamo pa tudi mi zate Valentinovo darilo, ki ga dobiš ob nakupu nad 80 eur.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Krepitev imunskega sistema po metodah sibirske fitomedicine

Po znanja sibirske fitomedicine prvič Maria Ana Kolman obrnila, ko je iskala pomoč za svojega otroka. Ta znanja so ga ozdravila in Maria Ana je preko različnih šamanov, zdravilcev, zdravnikov in znanstvenikov izkustveno pridobivala znanja in se povezala z najbolj spoštovanimi znanstveniki, hkrati pa tudi z ljudskimi zdravilci, ki so ji razkrili starodavne modrosti. 

Predavanje priporočamo vsem, ki si želijo v teh časih dvigniti imunski sistem (krepitev, preventiva in zdravljenje) in si s pomočjo narave odpraviti in oblažiti kakršna koliko druga bolezenska stanja. 

Artikel je na zalogi
26,00
kom
26,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Ker Maria Ana Kolman velik del leta preživi v Sibiriji, ji je uspelo združiti, povezati znanost in starodavne modrosti in tako v Sloveniji širiti znanje o uporabi zdravilnih rastlin, gob ter tiste najbolj iskane (tudi največkrat vzgojene, ponarejene) pripeljati v Slovenijo iz ekološko neoporečnega okolja divjega Altaja in okolice.

Njena znanja so neprecenljiva, podprta s kliničnimi študijami, znanstvenimi dokazi, hkrati pa jih podaja na izjemno praktičen in preprost način.

Pri izjemnem razvoju znanosti, medicine in farmacije je le malo zdravil, ki bi človeka zanesljivo ozdravila in bi ne imela zdravju škodljivih stranskih učinkov.

Medtem pa je narava nezmotljiva in nam ponuja zdravila za vse bolezni, le znanja o tem nimamo, ker nam uredbe EU to omejujejo . Pogoj za zdravje je primarna vez med človekom in naravo. Codex alimentarius, ki je bil temelj za sprejetje vrste zakonov o prepovedi informiranja ljudi o zdravilnih učinkih rastlin, povezavo človeka z naravo onemogoča in s tem ogroža ne le naše zdravje, ampak tudi preživetje.

Predavanje priporočamo vsem, ki si želijo v teh časih dvigniti imunski sistem (krepitev, preventiva in zdravljenje).

V predavanju vam Maria Ana Kolman preda veliko receptur za čaje, katerih sestavine si lahko naberete kar sami na travniku ali pa jih poiščete pri zeliščarjih, ki so jih čez poletje že nabrali.

Med recepturami čajev najdete mešanice za: čiščenje sečil, vzdrževanje homeostaze, jetra, pljuča, srce, prebavila, ščitnica, trebušna slinavka, odvajalni čaj, bolezni sklepov, vnetja, sladkorno bolezen, povišan krvni tlak, prostato, aterosklerozo, kašelj, menopavza, epilepsija, alergije, proti parazitom, za pomlajevanje ... in še veliko več.
Del predavanja pa je namenjen tudi onkološkim bolnikom.

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.