Najbolj priljubljeno Valentinovo darilo 2023 so joni jajčka! Imamo pa tudi mi zate Valentinovo darilo, ki ga dobiš ob nakupu nad 80 eur.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
-28,00

Kako ustvariti službo svojih sanj? Živeti kot milijonar, brez milijonov!

Biti plačan za nekaj, kar resnično rad počneš se sliši sanjsko. 

A ni samo sanjsko, je tudi zelo realno. Predvsem v sodobnem svetu!

Še nikoli ni bilo bolj pomembno, bolj ključno, da počneš tisto, kar te resnično veseli, prepričana pa sem, da bo to tudi nujno, saj je vedno manj klasični služb, ki zagotavljajo varnost in udobje.

Še moji starši so živeli v času, ko je vsak, ki je želel delati, dobil službo. Po navadi je tam opravljal že poletno delo, morda je bilo to podjetje, ki mu je celo nudilo štipendijo.

Plača v tej službi jim je omogočala poletni dopust na morju in zimsko smučanje.

Nemalokrat so imela podjetja v lasti apartmaje ali bungalove, ki so jih zaposleni lahko koristili zelo poceni.

Delavci so bili podjetju lojalni. In podjetje je bilo lojalno delavcem. Tako so svojo službo opravljali na istem delovnem mestu cela desetletja, povsem normalno tudi do upokojitve.

Današnjim iskalcem zaposlitve se to sliši kot fantazija brez realne osnove. In je res. Danes tega ni več, zato se moramo nehati oklepati te ideje in nehati iskati nekaj, česar ni več.

Čeprav je ta sistem omogočal mnogo bolj mirno življenje, pa je imel tudi slabosti. Delo je bilo monotono, ni omogočalo toliko izražanja, napredka, preizkušnja novih stvari.

Ljudje so se zato zelo identificirali s svojim delom in tako niso izkoristili vseh svojih ostalih danosti, niso raziskali še drugih vlog in področij, ki jih zanimajo.

Artikel je na zalogi
50,00
22,00
kom
50,00
22,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Danes to priložnost imamo. Čeprav je danes področje zaposlitev izjemno majavo, da se ne moreš zanesti na nobeno podjetje, niti na javne službe, pa se vedno lahko zaneseš nase. Sodobni čas nas aktivno spodbuja k temu, da se izpopolnjujemo, da se spoznavamo in izražamo na vrsto različnih načinov.

Na predavanju boste spoznali:

  • katere ukrepe sprejeti, če nepričakovano izgubiš službo;

  • kdaj pustiti svojo redno službo (protokol);

  • kako spoznati svoje življenjsko poslanstvo;

  • katere navade, rutine opustiti in katere zgraditi;

  • kako živeti kot milijonar brez milijonov.

To je čas kreiranja, ustvarjanja lastne službe.

Predavanje vodi Jasmina Kandorfer.

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.