Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Glavnika (2) iz zveneče sibirske cedre #2

Glavnika sta narejena iz lesa sibirske cedre, stare več kot 600 let, imenovane zveneča cedra. Vsi glavniki imajo tradicionalno sibirsko poslikavo.

Česanje las ima pomemben obredni pomenNe le za lepotovelja namreč kot zdravilna in energijska tehnikaizboljšuje krvni obtok, kar prinese tudi dobro počutje, moč, zdravje in rast las. S česanje las pa lahko uresničujemo tudi želje, shujšamo, zaščitimo svoje otroke in si zbistrimo glavo.

Dr.Tokin je ugotovil, da je »v cedrovih gozdovih od 200 do 300 bakterijskih celic na 1 m3 zraka, kar praktično pomeni, da je zrak skoraj sterilen. Medtem je celo po medicinskih normah v operacijskih prostorih dopustnih na 1 m3  zraka 500 do 1000 nepatogenih mikrobov. Fitoncidi, ki jih izločajo cedre, delujejo proti zdravju škodljivim mikroorganizmom.

Artikel je na zalogi
30,00
kom
30,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Da bi razumeli resnično vrednost tega proizvoda je prav, da spoznate čudežno drevo sibirsko cedro, saj vam bo to omogočilo, da začutite zakaj ga ča častijo šamani, obenem pa tudi zakaj njegovo zdravilnost priznavajo tudi sodobni zdravniki danes. Članek Marie Ane Kolman si lahko prebere tukaj:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/to-je-drevo-ki-ga-castijo-samani-in-njegovo-zdravilnost-priznavajo-znanstveniki.html

Zvečer je potrebno lase razčesati, da se z njih odstranijo vse negativne informacije, ki so se nabrale čez dan. V ta namen je potrebno uporabljati lesene glavnike iz breze, bora, hrasta, macesna, brina, najmočnejše energijsko delovanje pa imajo glavniki iz lesa sibirske cedre.

Na splošno velja, da imajo misli moč realizacije v času, ko si češemo lase, zato naj bo temu namenjena posebna pozornost. Torej, kaj je tisto, kar želite zrealizirati? Česa si želite?

Morda vas bo presenetilo tudi to. Če želite na primer shujšati, je to možno doseči na zelo preprost način: postavite se pred ogledalo in si pričnite razčesavati lase. Pri tem se glejte v ogledalo in si predstavljajte, da ste vitki in privlačni. To ponavljajte vsak dan in kilogrami bodo čudežno izginjali.

In zakaj je dobro, da imate glavnik zmeraj s sabo v torbici?

Če ima človek nejasne misli in ne more uvideti rešitve določenega problema, je potrebno le razčesati lase in glava se bo v trenutku zbistrila. Če se ne morete skoncentrirati na neko težko nalogo, ki vam ne gre in ne gre, razčesite si lase, nato pa jih spnite v trden čop na zatilju in vse misli in moči bodo usmerjeno delovale za uresničitev začrtanega.

Glavnik ali krtača namreč morata biti iz naravnih materialov, na to pa opozarjajo celo strokovnjaki, kajti glavniki in krtače iz umetnih materialov, so lahko škodljivi in celo nevarni.

Plastični glavnik na primer pri česanju ustvarja napetost 60.000 Voltov, celuloidni pa celo 100.000 Voltov, zato so pri česanju vidne iskre. Pri česanju s kovinskimi krtačami lasje razpokajo in konice se cepijo.

Plastični glavniki in krtače ustvarjajo statično elektriko, ki slabi lase, da postanejo tanki in lomljivi, lasišče postane dovzetno za mikrobe in parazite, posledica česar so bolezni las in lasišča. Pa se vprašajte, koliko ljudi poznate, ki imajo težave z lasmi, lasiščem? Koliko šamponov, olj, balzamov in drugih lasnih preparatov so že preizkusili?

Izhajamo iz znanja iz davnine, znanja šamanov, modrih žensk, znanja, ki nam ga je predala Maria Ana Kolman.

 

CERTIFIKAT:

Zakaj izdelki iz Sibirije?

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in neskončnostjo. V cedrinih gozdovih živi duša Sibirije, duša velike Rusije, tu so korenine slovanske duše. Tišina tajge hrani spomin na naše prednike, ki skupaj z duhovi narave živijo v času, ki je v neskončnosti te čudovite dežele večnost. Izkušnje naših prednikov, izjemno bogastvo narave in absoluten mir – vse to je čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo.«

Sibirija je vsekakor dežela, kjer se prostor in čas iztekata v neskončnost. Življenje njenih prebivalcev teče v večnem krogu, ki ga vrtijo letni časi in naravne danosti, ki se jim tamkajšnji prebivalci enostavno prilagodijo. Narava daje ljudem vse, kar za življenje potrebujejo, čeprav so življenjske okoliščine zelo težke. Zdi se kot da se želi narava tem ljudem odkupiti za dolge in mrzle zime s tem, da jim daje izjemno bogastvo hranil in drugih življenjsko pomembnih stvari. Naravna bogastva Sibirije so bila že v daljni zgodovini povod za osvajanja teh daljnih pokrajin, od koder so v Evropo prihajali dragi kamni, krzno, hrana in zdravilne rastline.

Danes kot da na novo odkrivamo zdravilno moč fitomedicinskih proizvodov iz Sibirije, iščemo potrditev njihovega zdravilnega delovanja z znanstvenimi in kliničnimi študijami, sibirska ljudstva pa te naravne bisere uporabljajo iz izkustva, ki se ohranja kot praspomin.
Že v 18.stoletju so v Sibirijo odhajali mnogi evropski znanstveniki – arheologi, botaniki, geologi, kemiki, zdravniki itd., ki so proučevali skrivnosti in zaklade »speče dežele«. V času Carske Rusije je bila Sibirija tudi priljubljena dežela za umetnike. Očarala jih je s svojo lepoto, spokojnostjo, podobami in barvami. Tu so nastajala čudovita likovna dela mnogih ruskih slikarjev, tu je ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin v pesmi »19.oktober« zapisal:
»Odlaga gozd škrlatni svoj nakit,
in mraz srebri utrujene poljane..«

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.