Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
  • Pomembno za nosečnice
  • Pomembno za otroka

Belly Armor kapa za dojenčke 100 % organski bombaž

Zakaj izbrati ta izdelek za male glavice?

- povsem zaustavi vso sevanje zaradi posebne tehnologije. Da je to res, lahko preizkusite samo z mobitelom;

- narejena je iz 100 % organskega bombaža in raztegljive tkanine za zračnost;

- kljub temu, da ustavi vso sevanje ne vsebuje težkih kovin;

- ne vsebuje alergenov in toksičnih kemikalij;

- zelo udobna za nošenje;

- izjemno lahka, zračna in pralna v stroju.

Najpomembnejši razlog pa je znanstven dokaz, da dojenčki in otroci absorbirajo bistveno več sevanja kot odrasli in so zato mnogo bolj izpostavljeni.

Poleg tega, bodo celo življenje obkroženi z različnimi napravami, ki sevajo, zato je ključnega pomena, da jih zaščitimo vsaj v prvih letih življenja!

Učinkovitost te kapice je izmerjena na 99,9%  in znanstveno dokazana zaščita pred sevanjem, ki pa jo s testom mobitela lahko preverite sami in se prepričate!

Na voljo so 3 velikosti:

0-6m, 6-12m in 1-2 leti

Artikel je na zalogi
29,00
kom
29,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Da bi najbolj razumeli pomembnost teh izdelkov, smo strnili najbolj osnovne informacije v tem posnetku dolgem 2 minuti in 22 sekund.

Zakaj so te zaščitne odeje, zaščitna kapa za dojenčke in moške boksarice posebne?
V čem je posebnost tega zaščitnega materiala in kako se z njim ravna? 

RadiaShield® blago je prevodni tekstil, ki vsebuje srebro, zato tekstil vsebuje kovinsko komponento, vendar je srebro namensko izbrano, ker velja za varno kovino.

Izdelki drugih kovin ne vsebujejo.

 

RadiaShield®(tkanina iz katere so izdelki Belly Armor)  ščiti pred vsakodnevnim sevanjem tako, da nevtralizira, skozi odboj in absorbcijo elektromagnetnih valov prekine sevanje in zmanjša vašo izpostavljenost sevanju. Uporablja se isti način zaščite kot se uporablja pri industrijski in vojaški panogi. RadiaShield® je oblikovan tako, da je varen in udoben za vse, ki se želijo zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem, še posebej pa za nosečnice. 

Prednosti RadiaShield® tehnologije, torej tkanine Belly Armor:

  • super lahek material, ki tehta manj kot navadna T-shirt majica;
  • pralno v stroju- tudi po večkratnem pranju se kvaliteta izdelka ne poslabša;
  • zračna in prijetna na dotik;
  • visoko efektivna;
  • brez alergenov in toksinov- izdelek ne vsebuje težkih kovin in strupenih barvil. 

Ameriška organizacija RadiaShield® Technologies (ki je razvila tehnologijo Belly Armor) raziskuje, razvija in oblikuje tehnologije, ki ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem. Podjetje ima v lasti in operira s svojimi tovarnami in manufakturnim procesom, da lahko zagotovi visoke standarde in kontrolo kvalitete. 

Če so ti izdelki tako fajn, je o njih kaj govora po svetu?

Produkti Belly Armor so dobili kar nekaj nagrad, med drugim tudi The Bump’s Best of Baby leta 2012 in 2015 in Pregnancy & Newborn’s Top Products leta 2014. Belly Armor je bil omenjen tudi v mnogih medijih, med njimi tudi v najboljših svetovno priznanih časopisih in revijah: The New York Times, Wall Street Journal, The Doctors, People.com, Newsweek, Mother & Baby in The Talk. Znano je, da izdelke proti sevanju Belly Armor uporablja veliko zavednih zvezdnikov! 

Kako vem, da odeja res deluje?

Tkanina, ki je uporabljena v Belly Armor produktih je bila testirana na internih in eksternih testiranjih, da bi zagotovili maksimalno in kakovostno zaščito. Neodvisna testiranja v FCC- certificiranih in NVLAP- akreditiranih  laboratorijih, so potrdila efektivnost zaščite s kar 99.9% za vsakodnevna sevanja, kar je enostavno neverjetno, ampak ... lahko poskusite tudi sami, in sicer s svojim telefonom! 

Preizkus, če stvar res deluje?

Ali tkanina skozi čas izgubi svojo sposobnost zaščite?

Ne, tkanina ne izgubi svojih sposobnosti zaščite čez čas. Izdelana je na način, ki je izjemno trpežen in trajen. Čeprav se bo sama tkanina čez čas obrabila, tako kot vsaka druga, pa to še ne pomeni, da se bo zmanjšala zaščita proti sevanju. Zaščita je večna, to je čar te zaščitne tkanine proti sevanju! 

Ali bo tkanina izgubila svojo sposobnost zaščite, če jo operemo?

Ne, tkanina ne izgubi sposobnost svoje zaščite po pranju v pralnem stroju, kar je velik plus za vse izdelke Belly Armor in zaradi tega dejstva so lahko razvili tudi boksarice za moške, saj so moški precej lahkomiselni, ko mobitel tlačijo v žepe in s tem svoje reproduktivne organe izpostavljajo močnemu sevanju. Da je to škodljivo, kaže statistika vedno višje neplodnosti in vedno več raka na prostati in drugih težav. 

Ali lahko odeja zaščititi tudi pred sevanjem na letalu?

 Obstaja veliko tipov sevanja med prevažanjem z letalom- sevanje zaradi letalske opreme (zaradi wifija in naprav, ki jih uporabljajo potniki na letalu), kozmično sevanje (rezultat redkejše atmosfere med radiacijo vesolja in nami)… Belly Armor produkti ščitijo z visoko efektivnostjo pred sevanjem, ki smo mu izpostavljeni medtem ko se prevažamo z letalom, zato je odeja Belly Armor tudi z Jasmino vedno na poti. Po letu je manj utrujena, saj je manj izpostavljena sevanju! 

Kako pogosto naj uporabljam izdelke?
Dejavnik tveganja zaradi elektromagnetnega sevanja so odvisni glede na količino in intenzivnostjo sevanja, ki smo mu izpostavljeni. Vsako zmanjšanje ali količine ali intenzivnosti ugodno vpliva na naše zdravje. Jasmina ima eno oddejo tudi v avtomobilu, saj je sevanje v avtu zelo veliko, sploh če se pogovarjaš po telefonu (seveda prostoročno).

Nemogoče je popolnoma zmanjšati izpostavljenost radiaciji, vendar pa z uporabo Belly Armor produktov medtem, ko smo bolj izpostavljeni sevanju (na primer pri uporabi mobitela ali prenosnika) pa vsekakor ogromno pripomore k zdravju nas, pa še bolj pomembno, če ste starši, zdravju vašega dojenčka. 

Kako skrbim za izdelke Belly Armor?
Izdelki so zelo preprosti za nego. Priporoča se pranje v pralnem stroju z mrzlo vodo in podobnimi barvami (temno, belo ali barvano) ter sušenje na zraku (ne v sušilnem stroju). Beljenje se seveda odsvetuje. 

Je to podjetje zavedno, s kom še sodelujejo, kaj jim je pomembno?

To nas je najbolj navdušilo, saj gre za tako zavedno podjetje! 

Belly Armor je partner Healthy Child Healthy World, ki je vodilna organizacija na področju problemov javnega zdravja, ki vplivajo na naše otroke in osvešča starše, da zaščitijo svoje otroke pred škodljivimi vplivi okolja.

Primarno bistvo Belly Armor misije in vizije je promocija ozaveščenosti o zdravju še nerojenih otrok, saj je podjetje ustvarila mlada mamica, ki se je zavedala nevarnosti sevanj in je v osnovi želela zaščititi svojega prvega otroka. Drži se strogih standardov kvalitete; brez škodljivih kemikalij oziroma sestavin, toksičnih stranskih produktov in potratne ali nevarne materiale. Produkti Belly Armor so vsi narejeni v socialnih in okolju prijaznih procesih. Kot veste, je vse narejeno iz 100 % bombaža, opcija je tudi iz 100 % organskega bombaža. 

Zakaj smo tudi mi iskali takšno tehnologijo?

V zadnjih nekaj letih so naraščali dokazi, da izpostavljenost vsakodnevnemu sevanju povzroča tveganja za naše zdravje, še posebno med nosečnostjo in v času zgodnjega otroštva. Ta tveganja so se povečala čez leta zaradi vse bolj pogoste uporabe mobitelov, računalnikov in ostalih elektronskih naprav. Strokovnjaki za zdravje in organizacije po svetu svetujejo preventivo, s katero zmanjšujemo izpostavljenost sevanju. 

Ali je ta zaščitna tkanin (RadiaShiled®) težka?

Ne, RadiaShield® tkanina, ki je v ozadju produktov Belly Armor, je ultra lahka in po teži podobna T-shirt majici. Različni produkti so na voljo, da dopolnjujejo vaš individualni stil in aktivnosti, še vedno pa ostanejo izdelki zračni in ne povzročajo dodatne teže.

Belly Armor izdelki so narejeni s pomočjo tehnologije Radiashield, ki je prevodni tekstil, ki vsebuje srebro, zato tekstil vsebuje kovinsko komponento, vendar je srebro namensko izbrano, ker velja za varno kovino.

Izdelki drugih kovin ne vsebujejo. 

V priponki lahko vidite tudi poročilo testiranj, ki dokazujejo, da tkanina Belly Armor ne vsebuje strupenih kemikalij, niti drugih navadnih alergenov in da izpolnjuje zahteve direktive Evropskega sveta o škodljivih snoveh.

Dokazila o opravljenih testih

 

Tukaj pa lahko preberete več o aktualnem dogajanju v številnih državah, kjer že prepovedujejo wi-fi in uporabo mobilnih telefonov v bližini šol, majhnih otrok in nosečnic.

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/stevilne-drzave-po-svetu-prepovedujejo-brezzicno-wi-fi-povezavo-in-uporabo-mobilnih-telefonov-v-blizini-sol-majhnih-otrok-in-nos.html

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.