Danes je poštnina brezplačna!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj "pade cuker" in kako to ustaviti? Jelena Dimitrijević

Zakaj

tatistika navaja, da svetovna populacija letno zaužije približno 180 milijonov ton sladkorja (sladkor je dodan že skoraj vsaki industrijsko predelani hrani oz., z drugimi besedami, približno 80 % industrijskih izdelkov beleženo vsebuje sladkor). Tokrat bomo s certificirano nutricionistko Jeleno Dimitrijević pojasnili, v katerih primerih hrepenimo po sladkorju, z uživanjem kakšnih živil zmanjšati potrebo po slaščicah ali drugih sladkih pregrehah, zakaj dodajati hrano grenkega okusa, katere začimbe pomagajo ublažiti napade ter s kako v telo vnesti tri temeljna hranila za zmanjševanje potrebe po sladkorju (magnezij, krom in cink). Ne zamudite ogleda posnetka.

Magnezijev gel in druge preverjene izdelke pa najdete tukaj:

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.