Danes ti podarimo obesek kristala MALAHIT pri nakupu nad 80 eurov! Kamen malahit je usklajen z energijo jeseni.
Malahit je kamen odpuščanja, spuščanja in predvsem samospoštovanja. Dobiš ga gratis ob nakupu nad 80 eur!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

EPIZODA 30: Slovenski doktor fizike kaj se bo dogajalo do leta 2050? prof. dr. Aleksander Zidanšek

EPIZODA 30: Slovenski doktor fizike kaj se bo dogajalo do leta 2050? prof. dr. Aleksander Zidanšek

Pred 50. leti se je v Rimu na pobudo italijanskega industrialca Aurelia Pecceija in škotskega znanstvenika Alexandra Kinga o prihodnosti sveta pogovarjalo 30 uspešnih podjetnikov in znanstvenikov. Nastalo je združenje Rimski klub. Ustvarili so preprost računalniški program, ki je z grafi pokazal, kaj se bo s človeštvom in planetom dogajalo do leta 2050. Doslej se ni preveč zmotil. Iz računalniških krivulj se je dalo razbrati, da bo leta 2040 oziroma 2050 konec življenja, kakršnega poznamo. Današnji gost prof. dr. Aleksander Zidanšek nam bo razložil, kaj lahko pričakujemo do leta 2050 na podlagi merjenj: lakoto ali izobilje; ali vodijo državo roboti ali ljudje; bodo mesta pod vodo, Sibirija pa topla?

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.