Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

EPIZODA 95: Ali si duša res sama izbere starše? Dušni izbor; Damjan Gregorič, Drago Šušnjara

EPIZODA 95: Ali si duša res sama izbere starše? Dušni izbor; Damjan Gregorič, Drago Šušnjara

Vsi, ki smo inkarnirani v tej dimenziji, se učimo in si nabiramo izkušnje, ki smo si jih izbrali kot duše. Duša vedno izbere družino pa tudi prijatelje, učitelje, partnerje … Duša se torej pred inkarnacijo odloči, kakšne izkušnje želi imeti na tem svetu in kdo ji bo te izkušnje omogočil … Je nekdo, ki ima, kot rečemo, veliko nesrečo v življenju, sam izbral takšno pot? Je bila to njegova dušna želja? Je dobro, da človek raziskuje svojo dušno “zgodovino” (npr. z regresoterapijo)? Bi človek lažje razumel nekaj, kar se mu dogaja ali se mu je zgodilo (vzorci), če bi poznal svoje dušne želje? Kaj se zgodi, ko duša dobi oz. usvoji lekcije, po katere je prišla?

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.