Danes ti podarimo obesek kristala MALAHIT pri nakupu nad 80 eurov! Kamen malahit je usklajen z energijo jeseni.
Malahit je kamen odpuščanja, spuščanja in predvsem samospoštovanja. Dobiš ga gratis ob nakupu nad 80 eur!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

EPIZODA 94: Izvajalci različnih dihalnih tehnik o moči diha; Manca Izmajlova, Milan Hosta, Blaž

EPIZODA 94: Izvajalci različnih dihalnih tehnik o moči diha; Manca Izmajlova, Milan Hosta, Blaž

Dihanje je samodejen proces in prav zato lahko pozabimo, kako pomembno je dihati pravilno. Nekaj, kar je dnevna navada, pa nam na dolgi rok škodi ali pa izjemno koristi. Sodobni človek v osnovi diha plitko, ne več s celim trebuhom, razpon premikanja trebušne prepone se je zmanjšal s 7 cm na nekje 1 cm. Plitko diha kar 80 % ljudi, ki tudi ponoči ne preklopijo na nezaveden (pravilen) način dihanja, zaradi takšnega dihanja pa se telo veliko slabše regenerira, več zbolevamo, slabo se počutimo, smo brezvoljni in brez energije. Kako pa torej pravilno dihati? S prepono, skozi nos, skozi usta, kdaj počasi, kdaj hitro? Obstajajo kakšne vaje? Koliko časa moramo zavestno posvečati pozornost pravilnemu dihanju, da postane avtomatizirano?

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.