Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Podcast

EPIZODA 65: Ženske, ki si izbirajo 10+ ali 10- let stare moške Lara Janković, Tamara Mihalič

EPIZODA 65: Ženske, ki si izbirajo 10+ ali 10- let stare moške Lara Janković, Tamara Mihalič

Še vedno prevladuje javno mnenje (ki se k sreči počasi, a vztrajno spreminja), da mora biti partner vedno starejši od partnerke. Taki odnosi so manj "družbeno sporni", saj so ženske že od nekdaj hodile s starejšimi moškimi, obratni primeri pa so bili redki … Zakaj si ženske izberejo mlajše? Zaradi potrjevanja, da so še vedno vredne greha, energičnosti mlajših moških, spontanosti, iskrivosti, ker so manj resnobni in imajo dovolj življenjske energije? Zakaj so mlajšim všeč starejše? So te vrline izkušenost, zrelost, sproščenost v seksu in zdrava samopodoba? Kaj pa obratno ... V partnerstvu, kjer je situacija obrnjena − ženske in veliko starejši partnerji? So ženske z njimi samo zaradi denarja in materialnih dobrin? Iščejo očetovsko figuro ali imajo kakšne drugačne psihološke probleme? Napačno je sklepati, da vsak odnos, v katerem je starostna razlika med partnerjema velika, obstaja le zato, ker ima vsaj eden od partnerjev od drugega določena koristoljubna pričakovanja … A vendar! Kaj moramo vedeti, preden se spustimo v taki odnos?

Preberite več

EPIZODA 64: To se zgodi, ko nehaš jesti sladkor! Jelena Dimitrijević

EPIZODA 64: To se zgodi, ko nehaš jesti sladkor! Jelena Dimitrijević

Ljudje, ki so se odločili za ločitev od sladkorja, poročajo, da je to ena izmed najboljših odločitev, kar so jih naredili. Pa sploh ne zaradi zunanjega efekta (manj kilogramov, lepša polt, zdravi zobje ipd.), temveč zaradi dejstva, da so postali drugačni tudi v vsakdanjem življenju. Bolj umirjeni, bolj potrpežljivi, bolj prisotni, bolj zadovoljni … Ko prenehate jesti sladkor, se zgodi domino efekt dobrih posledic. Če se odločite za 30-dnevni cuker izziv, pripročamo, da si brezplačno prenesete e-priročnik, kjer je na skoraj 20 straneh zapisano, kako začeti, kaj jesti (recepti), kaj se dejansko zgodi v telesu in še kaj.

Preberite več

EPIZODA 63: Kako doseči hormonsko ravnovesje in celično pomlajevanje Jasmina in Neža

EPIZODA 63: Kako doseči hormonsko ravnovesje in celično pomlajevanje Jasmina in Neža

Roko na srce, Klepet ob kavi gledajo v veliki večini ženske in ogromno od njih si je z našimi nasveti že izboljšalo zdravje, počutje pa tudi izgled! Veseli in hvaležni smo, da lahko znanje delimo naprej. V tokratni oddaji na hitro predstavimo glavno formulo za pomlajevanje, izdamo “stranske učinke” pomlajevanja.

Preberite več

EPIZODA 62: Kaj pa če je maska večji sovražnik od korone? Dr. Marjetka Kralj Kunčič

EPIZODA 62: Kaj pa če je maska večji sovražnik od korone? Dr. Marjetka Kralj Kunčič

Nošnja mask po sili razmer postala obvezna oprema vsake ekspedicije v trgovino ali v ostale zaprte prostore. Zdaj, če bi bili zgledni, potem bi jo menjali na vsake 3 ure po posebnem protokolu, tako pa vemo, kako je … Vržemo jo v torbico k ostalim zadevam in jo uporabimo naslednjič, ko se to zahteva. O tem, kako jasna in smiselna so določila, kdaj nositi maske, in kdaj ne, danes ne bi, bomo pa problematiko nošenja mask obravnavali z drugega, čisto fiziološkega in psihološkega vidika. Bo maska naredila več škode kot korona? Kdaj so maske smiselne in kdaj ne? Kako je z bakterijami pod masko ter izdihanim C02-jem in pomanjkanjem kisika? Kakšne dermatološke težave se lahko pojavijo? In da ne pozabimo psiholoških posledic … Ne zamudite ogleda posnetka!

Preberite več

EPIZODA 61: Hierarhija ukrepov za krepitev protivirusne obrambe; Sanja Lončar

EPIZODA 61: Hierarhija ukrepov za krepitev protivirusne obrambe; Sanja Lončar

V letošnji zimi vsi še toliko bolj krepimo imunski sistem! Tokratna oddaja je oddaja za vse, ki letos nočete pristati v postelji oz. se hočete, če ste slučajno že zboleli, hitro postavite nazaj na noge ter se “naštelati” nazaj na delovno temperaturo (36 pa še nekaj stopinj, ne?)). Glede na čas in prisotnost oz. neprisotnost težave smo ukrepe razvrstili po hierarhiji. Kako ukrepati, če želimo krepimo svojo obrambo na dolge proge, kako jo hitro dvigamo in kako jo »saniramo«, če je že načeta? Sanja Lončar ima za nas same naravne rešitve!

 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.