Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Podcast

EPIZODA 70: Življenjska zgodba Aline Mihaele Neculcea

EPIZODA 70: Življenjska zgodba Aline Mihaele Neculcea

V tokratni oddaji gostimo žensko, ki izžareva ženstvenost, milino, srčnost. Alina Neculcea je intuitivna slikarka z izjemnim čutom in močno intuicijo s posebnim talentom. Doživela je številne barve tega sveta ... Od tega, da je bila na dnu, v totalnem preživetvenem nagonu, do tega, da jo danes prepoznavajo svetovno priznane organizacije in izpostavljajo njeno slikarsko delo, ki je dobesedno čarovnija! Alina sicer ni Slovenka, a je v Sloveniji preživela nekaj ključnih let in nekaj ključnih lekcij … Prosili smo jo, da zaupa svojo zgodbo, ki da misliti ...

Preberite več

EPIZODA 69: Zakaj starejše ženske privlačijo mlajši moški? Azra Širovnik

EPIZODA 69: Zakaj starejše ženske privlačijo mlajši moški? Azra Širovnik

Zakaj starejše ženske privlačijo mlajši moški? Azra Širovnik Tokratna gostja Azra Širovnik je v enem od preteklih intervjuju dejala, da je mlajši moški blagoslov za žensko v menopavzi. Je dober seks res pogost argument, zakaj starejše ženske vse pogosteje izbirajo mlajše? Zakaj ženske sploh izberejo mlajše in, obratno, zakaj mlajši starejše? So jim všeč izkušenost, zrelost, sproščenost v seksu in zdrava samopodoba ali iščejo nadomestne mamice? Kaj bi morali pri sebi razjasniti, preden se podamo v zvezo z mlajšim moškim/starejšo žensko? Je taka zveza nujno površinska? Lahko obstane

Preberite več

EPIZODA 68: Kaj pa če je narava največ in vse, kar potrebujemo!? Narava = zdravilo! Sabina Cimerman

EPIZODA 68: Kaj pa če je narava največ in vse, kar potrebujemo!? Narava = zdravilo! Sabina Cimerman

Zdi se, da se stara znanja vračajo! Da nam ponujajo preizkušene in učinkovite načine zdravljenja, ki so tako enostavni, da se zdijo neverjetni. Narava! Zakaj hodimo v naravo? Da si napolnimo baterije, se povežemo z univerzumom, da odložimo skrbi in preprečimo/omilimo tudi kakšno zdravstveno težavo. Sploh letos nas je narava konkretno spomnila na svoj enormen vpliv na človeštvo. Morda bi morali kolektivno spremeniti naš odnos do nje, se večkrat odpraviti v gozd, ob reke, slapove, na polja … V dežju in soncu! In predvsem − v miru! V tem času, ko se je življenje človeka upočasnilo, sta na drugi strani zaživela živalstvo in narava. V času izolacije imamo priložnost spoznati, kako lepo bi lahko bilo življenje za vse – če bi človek le postal bolj zavesten … Če bi spoznal, da je del celote in ne njen neodvisen člen.

Preberite več

EPIZODA 66: Rastlina meseca rjave morske alge; Jelena Dimitrijević

EPIZODA 66: Rastlina meseca rjave morske alge; Jelena Dimitrijević

Ko je znani znanstvenik in raziskovalec izjavil, da bodo alge rešile človeštvo, se je ta napoved mnogim zdela pretirana. Tudi nam. Vse dokler jih nismo začeli proučevati … In ugotovitve so nas malodane sezule! Tokrat torej za rastlino meseca oklicujemo rjave morske alge, ki so naraven, izviren in nepredstavljivo hranilen naravni vir vitaminov in mineralov. O tem, kakšen vpliv imajo na človeško telo, bo govorila certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević.

Preberite več

EPIZODA 67: Kaj narediti s stvarmi pokojnika? Tanja Glažar, Anita Reher

EPIZODA 67: Kaj narediti s stvarmi pokojnika? Tanja Glažar, Anita Reher

Kaj narediti s stvarmi pokojnika? Tanja Glažar, Anita Reher Večina od nas ima preveč stvari. V domu povprečnega človeka zahodnega sveta je kar 300.000 stvari in če predvidevamo, da v stanovanju živijo, okvirno 4 osebe, to znese 75.000 stvari na osebo. Sliši se ogromno, ampak pomislite na vse male in velike zadeve, ki jih kopičite. Oblačila, šminke, čevlje, druge predmete, kozarce, papirčke, kulije … Vsa ta krama ne samo da ruši harmonijo našega doma, ampak v skrajni situaciji, ob smrti osebe, ki živi zraven, oteži dilemo  − kam s stvarmi pokojnika? Jih zapreti v en prostor v hiši, darovati Unicefu, podariti, zavreči, zažati, shraniti na posebno mesto? O energijski vrednosti pokojnikovih stvari bomo v tokratni oddaji govorili z intuitivno terapevtko Anito Reher in feng shui svetovalko Tanjo Glažar.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.