MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Podcast

EPIZODA 25: 5 nasvetov za moške po 40. letu; Simone Godina

EPIZODA 25: 5 nasvetov za moške po 40. letu; Simone Godina

V tokratni oddaji pridete na svoj račun moški! Zaupamo vam, s katerimi navadami boste za svoje zdravje zadostno skrbeli po 40. letu. S čim hraniti možgane in srce, kako se izogniti bolečinam v mišicah, visokemu tlaku in holesterolu in pomanjkanju kondicije v spalnici? Hočeš nočeš bomo obsodili še nekaj, kar moški prav radi počnete –– spravljanje svojih mobilnih telefonov v žep hlač. Sevanje, ki ga oddaja mobitel, namreč prav šokantno škoduje vašim reproduktivnim organom, zatorej upoštevajte nasvet: ven z njimi! Ali pa se odločite za drugo možnost: za spodnjice, ki zaustavijo sevanje! Več info pa v posnetku –– z nami je bila trenerka za hormone in ščitnico Simone Godina!

 

Več o tem na naši spletni strani www.klepetobkavi.si 

Obiščite nas tudi na Facebooku: www.fb.com/klepetobkavi

Preberite več

Tanja Ribič o tem, kaj jo je naučilo življenje

Tanja Ribič o tem, kaj jo je naučilo življenje

Tokrat se bomo na Klepetu ob kavi o tem in onem pogovarjali s srčno, ljubečo in nadvse dostopno igralko Tanjo Ribič. Prišla je v družbi psičke Nikice, ki jo je pretransportirala iz Črne gore, misleč, da jo bodo dali komu, ki bo lepo skrbel za njo, a se to potem zaradi njene navihane in ljubke narave kar ni in ni zgodilo. Tako je že več let članica družine Đurić-Ribič. Kaj je Tanja povedala o življenju, sočutju, ljubezni do vsega živega ter duhovni rasti in energijah, ki jih vse bolj raziskuje, ne zamudite v poslušanju posnetka!  

Preberite več

Svečenica o tem, kako nam lahko pomagajo umrli krvni sorodniki !

Svečenica o tem, kako nam lahko pomagajo umrli krvni sorodniki !

Epigenetika in psihogenetika govorita o tem, da ne dedujemo samo bolezni, ampak tudi vedenjske vzorce in stile razmišljanja. Tokrat smo želeli preveriti tudi, kako na povezavo s predniki gledajo v skupnosti Oriš. Kakšna je razlika med moškimi predniki (Egungun) in ženskimi (Gelede), kako jih prosimo za pomoč ter kakšen je najbolj tehten razlog in hkrati nasvet za povezovanje s svojimi ženskimi prednicami? Na vse to nam bo odgovarjala Ifa svečenica Mateja Tomšič.

Preberite več

Biti iskren in prizadeti ali raje zadržati zase; Dejan Jarič

Biti iskren in prizadeti ali raje zadržati zase; Dejan Jarič

Kako pristni in iskreni ste v izražanju čustev v odnosih? Ste raje vljudni in tiho ali brez ozira poveste svoje mnenje, četudi pri tem prizadenete? Kaj je optimalno in ali se lahko nenasilne verbalne komunikacije naučimo? Sporazumevanje in izražanje sta zelo pomembni socialni dejavnosti, ki bodisi zbližujeta bodisi oddaljujeta dve živi bitji. Kako z ustreznim izražanjem izboljšati odnose, hkrati pa zmanjšati možnosti za nastanek bolezni, nam bo razkril dr. med. in transpersonalni psihoterapevt Dejan Jarič. 

Preberite več

Kako se čustveno pobrati po abortusu; Anita Reher

Kako se čustveno pobrati po abortusu; Anita Reher

Tokrat bomo spregovorili o čustvenih in psihičnih posledicah travmatičnega doživetja abortusa − intuitivna psihoterapevtka in zdravilka Anita Reher iz Ezoteričnega društva Arhelika nam bo zaupala, zakaj je tudi sama splavila pa tudi, kaj se zgodi z dušico po abortusu, kako naj ženska sprejme splavitev ter kako se sprijazniti z bodisi spontano bodisi namensko prekinitvijo nosečnosti? Čez čas se lahko namreč zgodi, da nas začne razjedati slaba vest. Kaj storiti takrat?

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.