Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Znanja, ki so človeku v pomoč na njegovi poti evolucije

Znanja, ki so človeku v pomoč na njegovi poti evolucije

Tokrat vas navdušeno pozdravljamo z Jezerskega, kjer se bomo oktobra učili šamanističnih praks in fitomedicine pod vodstvom Marie Ane Kolman. V prispevku izveste, katera (pra)stara znanja boste pridobili, kako so bile posamezne tehnike pomemben del osebnega razvoja Marie Ane, kakšen je pravzaprav namen seminarja, kako končno doumeti, da si usodo krojimo sami, ter se opolnomočiti in za vedno izstopiti iz vloge žrtve. S tem ko začnemo prevzemati nadzor nad svojim življenjem, namreč (hote ali nehote) stopamo na pot duhovne rasti. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na omenjeni seminar. 

Največje spoznanje Nikole Tesle je bila ugotovitev, da je vse v naravi živo. Narava je v sebi nakopičila neizmerno energijo in prevodnik te energije je eter. Zdi se, da je Nikola Tesla s svojim uvidom blizu razmišljanju šamana, ki za materialno pojavnostjo vsega živega (torej za vidnimi oblikami življenja) prepozna skrite sile, se zna z njimi povezati in jih uporabljati. Šaman pa tudi ne zdravi, zdravijo sile, ki jih zna šaman uporabljati, priklicati v vsakdanje življenje in jih aktivirati. 

Znanja s področja šamanizma in fitoterapije je velik del svojega življenja v Sibiriji med šamani pridobivala Maria Ana Kolman. Spoznavajte jih s Klepetom ob kavi tudi v živo na vikendu šamanizma in fitomedicine z Mario Ano Kolman na Jezerskem. https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/samanizem-in-fitomedicina-teorija-in-praksa-osebnega-razvoja-dodaten-termin.html

 
 

Sorodne objave

Rodila pri 50+, umrla pa je kot najstarejša oseba na svetu pri 124-letih! Njen recept?

Zadnjega oktobra je portal Russia beyond poročal o najstarejši prebivalki Rusije Tanziliji Bisembejevi, ki je …

Energije meseca novembra

Novembrske energije bodo na strani prilagodljivih in radovednih. Po feng shuiju mesecu vlada prašič, ki je nagnjen k …

Terapevt meseca (Edita Tomić)

Edita Tomić, inštruktorica ThetaHealinga®, reikija in grafologinja, se je rodilaleta 1959 v Ljubljani. Težko otroštvo, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.