PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zlato je najbolj zanesljiva valuta v teh nestabilnih časih in TO SO RAZLOGI!

Zlato je najbolj zanesljiva valuta v teh nestabilnih časih in TO SO RAZLOGI!

Zakaj? Danes na svetu ni več denarja, katerega vrednost bi bila krita z zlatom. Papirnati denar je tako le valuta brez dejanske vrednosti in v vsej zgodovini človeštva je bilo izdanih že 4500 fiat (papirnatih) valut in vse so do zdaj brez izjeme propadle. Kje je torej rešitev? Kako zavarovati svoje premoženje in se pripraviti na potencialne težke čase, zakaj kupovati zlato, kako je mogoče, da zlato ohranja svojo vrednost ter kakšna so priporočila strokovnjakov? Pa tudi, kdaj kupovati in kdaj prodati zlato? 

Takšni in drugačni skladi lahko nenadoma propadejo, zlato pa vedno ostane zlato. Ne more zgoreti, do živega mu ne pridejo tudi voda, rja, plesen … Ne svetujemo vam, da bi vse svoje premoženje zamenjali za zlato! Tisti, ki to storijo, že vedo, kje se to naredi. Svetujemo pa tistim, ki bi to radi imeli za starost, za pokojnino, da si na mesec kupite za, recimo 50 ali 100 evrov zlata, namesto da se podate v tvegane naložbe. Zlato lahko trenutno malo pade ali pa zelo naraste – napovedujejo namreč, da bo zlato nekoč vredno veliko več! Strokovnjaki so izračunali, da največ profitiramo, če vsak mesec kupimo za enako vsoto zlata, denimo za 50, 100 evrov zlata, kajti tako izkoristimo učinek povprečnega nakupa. To omogoča, da vsak mesec za isto vsoto denarja kupimo več zlata.

Zakaj kupovati zlato?

  • Nudi zaščito pred inflacijo in monetarnimi reformami.

  • Zlate palice so plačilno sredstvo, ki je priznano po vsem svetu.

  • V kriznih časih je zlato stabilna naložba.

  • Ohranja vrednost, saj so njegove zaloge v naravi omejene in ga ni mogoče reproducirati.

  • Svetovno povpraševanje po zlatu je večje od ponudbe.

  • Nakup in prodaja naložbenega zlata sta brez DDV.

Zlati račun vam lahko pomaga odpreti Gvido. Zlato lahko kupujete prek trajnika, s čimer vsak mesec za zlato namenite enak znesek, denimo za gram ali dva zlata, kolikor si pač lahko privoščite. Omenimo še, da smo pri nakupu in prodaji zlata oproščeni plačila DDV-ja. Pomembno pa je tudi, da pri nakupu in prodaji ostanemo anonimni.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Poraščenost pri ženskah

Z vami delimo zapiske iz oddaje

Inovativni način za hitrejše celjenje in obvladovanje bolečin s pomočjo svetlobe: fotobiosimulacija ali rdeča svetlobna terapija

Rdeča svetlobna terapija, ki jo pogosto imenujemo tudi fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, je inovativna terapija, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.