PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zelen napitek z močnim anti age učinkom za vsak dan!

Zelen napitek z močnim anti age učinkom za vsak dan!

V oddaji ste morda že večkrat opazili, da Jasmina, Neža in njuni gosti pijejo nekaj zelenega … Verjetno se ne motimo, ko trdimo, da ravno zeleno barvo asociiramo z zdravjem. Klorofil, ki se nahaja v zelenih živilih, resnično pomaga našemu telesu ter uravnovesi delovanje hormonov, podpre mentalno jasnost, zniža stres (odvečni kortizol) in revitalizira organe. 

Zdravstvena trenerka Simone Godina je v eni od oddaj celo pojasnila, da klorofil koristi imunskemu sistemu, ker lahko tvori tesne molekularne vezi z nekaterimi kemikalijami, ki prispevajo k oksidativnemu stresu in boleznim, kot so rak ali bolezni jeter. Te prokarcenogene snovi klorofil pomaga blokirati. 

Zeleni napitki postajajo vse bolj priljubljeni tudi med zvezdniki, a ljudje, ki jim zdravje nekaj pomeni, jih uživajo že desetletja! 

Vsekakor je najboljše, da za pripravo zelenih napitkov sami vzgojimo ekološke kalčke (pri čemer pazimo na plesni!) in drugo vrsto ekološke zelene zelenjave, alg in podobno. Nepogrešljiv je seveda tudi zmogljiv sokovnik (ti pa stanejo tudi po 500 evrov in več).  

Zagotovo je pripravljanje zelenih napitkov rutina, ki zahteva precej požrtvovalnosti, sploh za ljudi z dinamičnim življenjskim slogom. Jasmina, ki se kot uspešna ženska z zahtevno stužbo in ogromno obveznosti vseeno želi prehranjevati zdravo, je našla rešitev, ki ji je zelo poenostavila življenje. In to je priprava napitka, o katerem smo pisali na vrhu članka. Gre za Eko zelenje, mešanico različnih kalčkov, trav in alg ter acerole, ki vsebuje vse tisto, kar rabi telo.  

Kaj vsebuje ekološka mešanica Eko zelenja?

V vsaki vrečki so: 

  • ekološka PŠENIČNA trava (brez glutena)  

  • ekološka JEČMENOVA trava (brez glutena) 

  • ekolška alga klorela 

  • ekološka alga spirulina 

  • ekološki listi poprove mete 

  • ekološki PŠENIČNI kalčki 

  • ekološki kalčki brokolija  

  • ekološki JEČMENOVI kalčki (brez glutena) 

  • ekološki suhi ekstrakt acerole* na ekološkem nosilcu maltodekstrin 

Klorofil, razstrupljanje in anti age učinek

Uživanje živil, bogatih s klorofilom, prinaša številne pozitivne lastnosti. Klorofil v zelenih superživilih omogoča prenos kisika do celic in okrepi naravne mehanizme celičnega razstrupljanja. Klorofil torej sodeluje v procesu razstrupljanja telesa, čisti kri in pomaga pri tvorbi krvnih celic ter pospešuje rast in obnovo tkiv. Klorofil ravno tako deluje kot močan antioksidant, s tem pa pomaga do lepše kože z manj gubami ter pospešuje celjenje ran in drugih kožnih nepravilnosti. Seveda ne gre zanemariti tudi njegove hranilne vrednosti! 

Sinergijsko delovanje vseh devetih ekoloških sestavin iz Eko zelenja energetizira, alkalizira in razstruplja telo ter nudi odličen anti-age učinek!

In kar je najboljše – monoporcijske vrečkice omogočajo, da si lahko kvaliteten napitek pripravimo praktično kjerkoli. Rabimo samo kozarec vode in žličko za mešanje. 

Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Najbolj primerno za ljudi, ki imajo veliko obveznosti, malo časa za zdrav obrok, so veliko …

40,00

Eko zelenje smo uvrstili tudi v sklop valentinovih priporočil za obdarovanje. 
Več preverite tudi na: https://klepetobkavi.si/valentinov-izbor.html

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.