PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zaščita možganov in srca v poletnem času!

Zaščita možganov in srca v poletnem času!

Možganska kap letno prizadene okoli 4000 Slovencev, še manj prizanesljiva pa je srčna, ki doleti več kot 5000 vseh prebivalcev. Obe tako ali drugače poškodujeta delovanje organizma, povzročita trajne posledice, invalidnost oz. v skrajnem primeru smrt. Kako se torej obvarovati pred (ponovno) možgansko/srčno kapjo, kako prepoznati simptome, s kakšno hrano se prehranjevati v času okrevanja (pa tudi preventivno) ter kako zmanjšati ali pa vsaj omiliti hude posledice, ki spremljajo vsako zase? Na Jasminina vprašanja bo eksaktno odgovarjala certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević. Vljudno vabljeni k ogledu posnetka!

Pazite na svoje zdravje! Možnost možganske kapi oz. srčne namreč povečuje tudi nezdrav življenjski slog: telesna nedejavnost, čezmerna telesna teža, stres, kajenje, alkohol in nepravilna prehrana. Prav v ta namen (kot preventivo za zaščito proti kapi) smo skupaj s strokovnjaki pripravili poseben paket za zagotavljanje zdravega srca, ožilja in možganov.

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Celoten protokol uživanja nudi dodatno podporo za vzpostavitev normalnega delovanja možganov, možganskega tkiva in srčno-žilnega sistema tudi pri ljudeh, ki so že doživeli kakšno obliko srčne ali možganske kapi. V primeru da je do kapi že prišlo, pa obstaja tudi sibirski protokol, ki sestoji iz treh preparatov, in sicer:

 

  • Mumije: v starih farmakopejah je mumija opisana kot izvrstno sredstvo, ki krepi telo, predvsem pa srce, kar potrjujejo tudi sodobne klinične študije.

  • Čage in cordycepsa:  klinične študije so potrdile, da pride v času uživanja cordycepsa do umirjene razširitve krvnih žil, kar pomembno poveča prekrvavitev srčne mišice in drugih organov, s tem  preprečuje nastanek trombov in celo nastanek infarkta, kapi, ishemične bolezni srca itd. Črni del sibirske čage ima visoko vsebnost polisaharidov, melanina, triterpena in antioksidantov, kar omogoča njeno adaptogeno in imunomodulatorno delovanje, kar je v kombinaciji s cordycepsom močna podpora pri hitrem okrevanju po kapi.

  • Smole sibirske cedre: obnavlja poškodovane celice, stimulira vzpostavitev pravilnega stanja in izmenjave krvnega obtoka v velikih možganih, kar izboljša delovanje možgan po kapi in delovanje srca po infarktu miokarda.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.