Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zapis iz poti: Sofija in pogovori z naprednimi zdravniki

Zapis iz poti: Sofija in pogovori z naprednimi zdravniki
Zadnje dni januarja novega leta 2019 smo se z avtodomom odpravili proti Sofiji. Tak način potovanja smo že doživeli dve leti nazaj, ko smo se odpravili na snemanje v Nemčijo in na Češko, kjer smo snemali moldavite in raziskovali zanimive kraje, zato smo se toliko bolj veselili tega potovanja, katerega namen je bil pogovor z naprednimi zdravniki Sofije.
 
Samo pot smo si popestrili s kartanjem in pogovori o produkciji, načrtovanju in izmenjevanju idej. Na poti smo se ustavili v Srbiji, saj so si fantje zaželeli porcije čevapov, kar sva z Nejo (obe rastlinojedki) sprejeli brez obsojanja. Midve sva si privoščili kiseli kupus, nekaj zelenjave na žaru, vsi skupaj pa smo nazdravili z domačo rakijo (razen šoferja). 
 
 
Vsi smo Bolgarijo doživeli prvič in na prvi pogled nam ni bilo jasno, kako da gremo snemati tja pogovore z naprednimi zdravniki, saj se zdi da so v Sofiji vse prej kot napredni, če bi primerjali s Slovenijo. 
 
A zgodba v zdravstvu je drugačna. 
Pogovarjali smo se z dr. Majo Angelovo Cakovo, onkologinja in specialistka interne medicine na vodilni onkološki kliniki v Sofiji, ki je sicer tudi fitoterapevta in svojim pacientom priporoča protokole uporabe različnih rastlin, zelišč, sadežev. Še posebej je izpostavila noni, ki ga za vzdrževanje dobre kondicije uporablja tudi sama.
 
Dr. Doroteja Stanceva je specialistka za bolezni jeter in prebavnega trakta, s strani svojega dedka pa je nadaljevala vodenje družinske zasebne klinike Pansanus v Sofiji, prav tako priporoča ljudem kako za svoje zdravje prebavnega trakta in jeter skrbeti brez uporabe zdravil, sintetičnih pripravkov, temveč s pomočjo zeliščnih pripravkov in zadostno količino probiotikov. 
 
Še posebej nas je navdušila tudi dr. Stoika Radeva, direktorica klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo na vodilni bolnišnici v Sofiji, ki je med drugim tudi predavateljica, profesorica na Medicinski fakulteti v Sofiji za lasersko terapijo in akupunkturo.
V pogovoru je poudarila kako pomembno je, da za svoje telo skrbimo z ustrezno prehrano in pametnim dodajanjem superživil in drugih rastlinskih dodatkov, saj se danes zanašamo samo na tretjino hranil v hrani, ki jo pojemo. 
 
Vse zanimive pogovore z naprednimi zdravniki boste lahko spremljali v oddaji "Klepet ob kavi", ki jo lahko gledate na TV3 kanalu ali preko YT kanala. Vse izobraževalne oddaje so dostopne brezplačno!
 
Klepet ob kavi je namreč izobraževalni projekt z neodvisno televizijsko produkcijo oddaje Klepet ob kavi, ki dostop do informacij ponudi brezplačno, krije pa se s prodajo priporočenih kakovostnih izdelkov, organizacijo potovanj in dogodkov.
 

Sorodne objave

Zdravilna moč koprive

Medtem ko je kopriva tako v fitomedicini kot v ljudskem zdravilstvu ena najbolj cenjenih zdravilnih rastlin, je za mnoge …

V leto 2019 je rodilo okrog 20 žensk, ki so zanosile s pomočjo tega sibirskega pripravka!

Pred kratkim nam je pisala gledalka Martina, ki je Mario Ano spraševala o tem, kako učinkovita je stara sibirska …

Maria Ana odgovarja: Visok krvni tlak

Kar naprej se ukvarjam z povišanim holesterolom in normalnimi trigliceridi in se vrtim med 6,8 in 7,6 mmol/L. Skupni …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.