PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zamislite si dogodek iz preteklosti in izberite vrata, ki vas intuitivno najbolj pritegnejo, ter izvedite, kakšno sporočilo prinašajo!

Zamislite si dogodek iz preteklosti in izberite vrata, ki vas intuitivno najbolj pritegnejo, ter izvedite, kakšno sporočilo prinašajo!

Ste se kdaj vprašali, kako lahko določena barva v določenem trenutku sproži določena občutja in emocije? Zamislite si dogodek iz preteklosti in izberite vrata, ki jih najbolj povezujete s tem dogodkom, ter izvedite, kaj izbira govori o stvareh, ki so skite umu. 


ZELENA 

Če ste izbrali zelena vrata, pomeni, da dogodek spremljajo trenutki žalosti, razočaranosti in negotovosti. Podzavest te spomine klasificira kot ne preveč prijetne. 


MODRA

Modra vrata simbolizirajo najbolj temačne spomine, ob katerih vas zmrazi, če samo pomislite nanje. Lahko gre celo za travme ali delno izgubo spomina glede specifičnega dogodka. 


RUMENA

Rumeno povezujemo z dogodki, ki so v spominu sicer bolj motni, a pozitivni. Lahko gre za čisto vsakdanje spomine, kot so nasmeh neznanca na ulici, ali pa poljub partnerja. Spomini, ki jih asociiramo z rumeno barvo, nas osrečujejo. 

 

 

RDEČA

Če ste izbrali rdeča vrata, pomeni, da do specifičnega dogodka gojite močna in zelo pozitivna občutja – spominjajo vas na entuziazem, radost, strast.

 

Sorodne objave

Samski se morajo zavohati! Ne uporabljajte parfuma ...

Parfum ne bo samo prekril vašega naravnega vonja, temveč je tudi hormonski motilec. Kaj bi morali vedeti, si pogledate …

Letošnji program na sejmu Altermed Celje: akupunktura na odru, hormonske vadbe, predavanja o energijskem vzroku bolezni, rodovne posesti v Sloveniji in še kaj!

Altermed letos pripravlja poseben spremljevalni program, ki bo poleg novosti razstavljalcev prinesel mnogo zanimivega, …

Momentum sreče Transformacijsko motivacijski seminar

Verjamem, da če ti zdaj postavim vprašanje: 'Ali želiš biti srečen?', bi od tebe prejel pritrdilen odgovor. Zakaj potem …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.