Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj se res splača imeti vrt?

Zakaj se res splača imeti vrt?

Nehajmo gledati samo z očmi! Kupljena zelenjava je morda res popolna, živih barv in simetričnih oblik. Ampak – a diši? A je na njej kaj ostanka zemlje? Je ta zelenjava sploh videla zemljo? Tokrat smo z Bogdanom Makom, kmetovalcem s posestva Sončni raj, občudovali ne kupljeno, ampak domačo zelenjavo. Morda ne zaradi videza – zakaj pa? Poglejte v prispevku!


Z njihove kmetije prihaja tudi vrsta drugih doma vzgojenih (pridelanih) poljščin, med katerimi je tudi zadnje čase zelo iskana konoplja. Sveže cvetove konoplje skrbno posušijo na svežem zraku in jih nato s posebnimi postopki pri nizkih temperaturah predelajo v konopljino pasto z visoko vsebnostjo kanabidiola CBD. Kanabinoid CBD pa preseneča znanstvenike z rezultati terapevtske rabe pri tesnobi, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, poškodbi živčevja, sepsi hepatitisu … čemu vse še služi CBD, kakšno je njegovo delovanje in pri kakšnih zdravstvenih izzivih ga ne gre pogrešiti, podrobneje prebrite tudi tu:

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.