Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj šaman pozna duhovno dimenzijo rastlin in kaj to pomeni?

Zakaj šaman pozna duhovno dimenzijo rastlin in kaj to pomeni?

Tokrat bomo z Mario Ano Kolman in Sanjo Lončar premlevali o tem, kakšna je duhovna moč rastlin. Ali rastline delujejo le na fizični ravni ali je zadaj še kakšna skrivnost? Največje spoznanje Nikole Tesle je bila ugotovitev, da je vse v naravi živo. Narava je v sebi nakopičila neizmerno energijo in prevodnik te energije je eter. Zdi se, da je Nikola Tesla s svojim uvidom blizu razmišljanju šamana, ki za materialno pojavnostjo vsega živega (torej za vidnimi oblikami življenja) prepozna skrite sile, se zna z njimi povezati in jih uporabljati. Kaj sta torej o zdravljenju in duhovni dimenziji rastlin povedali gostji, izveste v posnetku.

Največje spoznanje Nikole Tesle je bila ugotovitev, da je vse v naravi živo. Narava je v sebi nakopičila neizmerno energijo in prevodnik te energije je eter. Zdi se, da je Nikola Tesla s svojim uvidom blizu razmišljanju šamana, ki za materialno pojavnostjo vsega živega (torej za vidnimi oblikami življenja) prepozna skrite sile, se zna z njimi povezati in jih uporabljati. Šamansko zdravljenje s pomočjo rastlin namreč izhaja iz poznavanja rastlin ne le kot materije, ki je le njihova pojavna oblika, ampak duhovne vsebine in moči rastlin. Šaman pa tudi ne zdravi, zdravijo sile, ki jih zna šaman uporabljati, priklicati v vsakdanje življenje in jih aktivirati. Zato nas lahko pozdravi, npr., duh kamilice, ne kamilica v svoji fizični pojavnosti ali šaman.

 

In zakaj ne zaznamo duhovne ravni rastlin?

Zaradi nepopolnosti čutil, ki nam onemogoča, da bi spoznali notranjo sestavo materije, ki v sebi skriva dušo in duha. Sodoben človek rastlin ne prepoznava več niti na fizičnem nivoju, kaj šele na nivoju duše (njene zdravilne moči) ali na nivoju duha (njene duhovne moči).

Šaman po drugi strani izkustveno ve, da vse zemeljsko življenje za materialno pojavnostjo skriva energijsko osnovo, ki vse vidno povezuje z nevidnim. Če nečesa ne vidimo, to še ne pomeni, da tega ni.

Odločili smo se, da jeseni organiziramo tudi večdnevni seminar na temo šamanizma z naslovom: Šamanizem in fitomedicina: teorija in praksa osebnega razvoja

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/samanizem-in-fitomedicina-teorija-in-praksa-osebnega-razvoja.html

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.