Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj o nosečnosti ne bi smeli razlagati naokoli (dokler se ne vidi navzven)?

Zakaj o nosečnosti ne bi smeli razlagati naokoli (dokler se ne vidi navzven)?

Kako podpreti otroka, ko je ta še v maternici? Tokratna gostja, Ifa svečenica Mateja Tomšič nam bo zaupala, kako na otroka vplivajo tako fizični kot duhovni aspekti nosečnosti. Med slednje lahko prištevamo mamino (in tudi očetovo) emocionalno stabilnost v času nosečnosti, zavedanje, da prihaja duhovno bitje, ki ima svojo individualno pot že vnaprej predusojeno, dobrodošlost in zavedanje, da se otrok začne učiti takoj po spočetju in blagoslavljanje duše. Otrok, ki prihaja na svet, je že pred vstopom v proces rojevanja imel svoje individualno duhovno bistvo – v Ifa in Oriša filozofiji se imenuje Ori – in seveda tudi to, kar širše poznamo pod pojmom duša. Kako še nerojeno bitje najbolje podpreti, kakšno ime mu izbrati pa tudi, ali lahko z oznanjanjem nosečnosti sprovociramo/ujezimo abortivne energije? Ne zamudite ogleda posnetka! 

 

Kako torej podpreti otroka, ko je še v maternici?

 

Na otroka, ko je ta še v materinici, vplivajo ...

  • mamina (in tudi očetova) emocionalna stabilnost

  • zavedanje, da prihaja duhovno bitje, ki ima svojo individualno pot že vnaprej predusojeno 

  • dobrodošlost in zavedanje, da se otrok začne učiti takoj po spočetju

  • blagoslavljanje duše



DUHOVNO RAZUMEVANJE PROCESA ROJSTVA

Otrok, ki prihaja na svet, je že pred vstopom v proces rojevanja imel svoje individualno duhovno bistvo – v Ifa in Oriša filozofiji se imenuje Ori – in seveda tudi to, kar širše poznamo pod pojmom DUŠA.

Ori se odloči, da se inkarnacija zgodi.

Še pred procesom prehoda v VIDNI SVET pa je v oriju določeno, kaj je tisto, kar želi realizirati v tem življenju, kakšni so njegov osnovni karakter, najpomembnejši izzivi, vizija/misija za življenje itd.

 

Osnovna napaka sodobne družbe je zanemarjanje duhovnega izvora človeka. Nihče ni z rojstvom formiran popolnoma na novo. Rojstvo v to življenje je samo eden od ciklusov.



Kako izbrati ime? 

Ni vsako ime kompatibilno z dušo, ki prihaja. V naši družbi so imena, ki jih za otroka izberejo starši, vsiljena. In to vsiljeno ime mora biti vsaj nevtralno, če že ne kompatibilno z otrokovim duhovnim bistvom.

Z otrokovim bistvom lahko duhovno komuniciramo (npr. z divinacijskim procesom) in tako izberemo ime, ki je zanj ustrezno.



In še opozorilo!

NOSEČNOST SE NAJAVLJA SAMA – o nosečnosti torej ne govorimo naokoli, niti ne objavljamo slik ultrazvoka. V nasprotnem primeru lahko sprovociramo abortivne energije.



Problemi z zanositvijo

Za vse tiste, ki pa se šele trudite zanositi in do spočetve kar ne pride, pa nam je bownova terapevtka podala naslednja priporočila: 



Nasveti za psihično razbremenitev pred zanositvijo

  • VZEMITE SI ČAS ZASE

  • USTAVITE SE

V stresnih situacijah se poskušajmo zavedati dihanja. Kako se počutimo, ko naredimo dolg vdih? In kako, ko je vdih kratek? Dihanje globoko in sproščeno! Če imate stresno življenje, uporabite adaptogen elevterokok.

  • POSTAVITE SI JASEN CILJ (STVARJENJE)

  • ODPRAVITE STRAHOVE

  • BODITE NAVZOČI

Ljudje premalo poznamo sebe in partnerja, s katerim živimo. Premalo se tudi pogovarjamo. Izmenjujte mnenja, misli, bolj se družite in razvajajte ter drug drugemu namenjajte več pozornosti.

  • POSKUŠAJTE BITI ISKRENI DO SEBE

  • UKVARJAJTE SE S HOBIJI

Privoščite si organizirano vadbo, npr. jogo, zvočno kopel, tai chi, qi gong, dao vadbo za ženske itd.

  • NAREDITE KAJ NOVEGA ALI POJDITE NEKAM, KJER ŠE NISTE BILI

  • NAUČITE SE LJUBEZNIVO POGOVARJATI

  • OKREPITE SVOJE ENDOKRINE ŽLEZE 

Podprite delovanje svojih endokrinih žlez, pri čemer vam lahko pomaga zanimiva mešanica 5 olj in matičnega mlečka z imenom Olje altajske princese. Zanimiva zato, ker je Maria Ana Kolman ob analizi vsebnosti interapevtskega učinka ugotovila, da pokriva potrebe popolnoma vseh žlez z notranjim izločanjem. Njena znanka je po dveh mesecih uživanja tega olja zanosila, medtem ko se je pred tem neuspešno trudila več let (tudi s zdravniško pomočjo). https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/olje-princesa-gornjega-altaja.html

 

  • ZNEBITE SE PREDSTAV O TEM, KAJ SI DRUGI MISLIJO O VAS

Odvrzimo maske, sprenevedanje, manipulacijo in pretvarjanja, ki nam jemljejo življenjsko energijo. Ko se pretvarjamo, se telo avtomatično naravna na druge ferkvence oz. drugo energijo.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Otroci in alergije: vodnik po prehrani, navadah in dopolnilih

Alergije so 'nenormalen' odziv našega telesa na snovi iz zraka (v naše telo pridejo z dihanjem), hrane, materialov s …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.