Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj nas drugi ne morejo osrečiti?

Zakaj nas drugi ne morejo osrečiti?

Inkarnacija v človeško telo se zgodi z določenim namenom in ob rojstvu smo le nebogljeno bitje, ki ga po svojih najboljših močeh vzgajajo starši ali skrbniki. Z leti, ko iščemo svoj lastni jaz, vrednote in prepričanja, se dostikrat sprašujemo, kaj narediti, kaj spremeniti, kako ugajati, kako zadovoljiti okolici … No, in tako, čeravno v dobri veri, po iskanju potrditve/pripadnosti izgubimo stik s samim seboj ter postajamo posledično čedalje bolj nesrečni. Kaj torej narediti? Anita Reher nam je podala zanimiva dejstva, spraševali pa smo tudi, kaj naši nekaterih ostali gostje naredijo zase in za svojo lastno srečo. Vabljeni k ogledu posnetka! www.arhelika.com



25. oktobra Klepet ob kavi skupaj z Anito Rehar organizira večer pogovorov z dušami. Zaradi velikega zanimanja redno spremljajte spletno stran www.klepetobkavi.si in se pravočasno prijavite.

Do takrat pa vas vabimo, da si ogledate še ostale razpisane dogodke za poletno-jesenski čas.


https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.