Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj meriti škodljiva sevanja in kako se pred njimi tudi zaščititi?

Zakaj meriti škodljiva sevanja in kako se pred njimi tudi zaščititi?

PREDSTAVITEV PODJETJA FULL POINT 

Podjetje Full Point d.o.o. Koper je bilo ustanovljeno leta 1990. S svojo mrežo svetovalcev delujemo na območju celotne države. Naši osnovni cilji so ozaveščanje ljudi o zdravstveni preventivi, še zlasti o pomenu dobrega spanja posameznika za njegovo dobro počutje doma, na delovnem mestu in med vožnjo. 

Stalno vlagamo veliko truda in sredstev v raziskovalne namene z željo po vrhunskem zadovoljevanju potreb svojih strank. Vzporedno s tem nudimo svojim sodelavcem številne aktivnosti na področju izobraževanja in strokovne usposobljenosti za delo na terenu.

Veda, s katero se podjetje ukvarja, se imenuje GEOBIOLOGIJA (medicina, arhitektura in fizika). Ukvarja se z odnosi med človekom in naravo.

Zemljišče kjer stoji bivališče ter gradbeni materiali iz katerih je zgrajeno, smer bivališča, vplivajo na življenje tistih, ki v njem bivajo. Ali veste, da nas obdajajo slabe energije v obliki vodnega sevanja (podtalne vodne žile), Hartmanove mreže, Kozmične mreže (Curryeva), tehnična sevanja,…. Vse mreže imajo nevarna geopatogena vozlišča, katera so raziskovali mnogi znanstveniki (Curry, Hartman, Lakhovski, Staufer, Picard). Že stari Rimljani, Etruščani, orientalska ljudstva (3000 let pr. N. št.) so prišli do enakega zaključka, da spanje ali zadrževanje na takih mestih škoduje zdravju, saj negativno vpliva na organe, zmanjša ali izniči učinek zdravil. 

Kako jih odkriti ? Full Point je razvil znanstveno metodo odkrivanja sevanj s Hartman skenerji (nagrajen z zlato medaljo na 43. mednarodnem salonu inovacij Bruxeless 4/11/1994.) 

Da bi sporočilo podjetja prispelo jasno in pravilno do uporabnika, ima lastno distribucijsko mrežo, kateri ponosno pripadam. 

Smo člani Trgovinske zbornice Slovenije in ponosni imetniki certifikata A bonitete odličnosti Bisnode ter Certifikata SME Excellent, pridobljenega od Gospodarske zbornice Slovenije. 

Vsako živo telo ne more zdravo živeti brez naravne energije, ki jo prejema iz okolja v katerem živi in se razvija. Naš organizem potrebuje poleg zraka, vode in hrane tudi energijo zemeljskega magnetnega polja. Ob obisku analiziramo razloge, zaradi katerih vaše telo morda ne prejme dovolj dobrih energij oziroma je obdan s slabimi. 

Naše osnovno vodilo je ozaveščanje ljudi, preventiva, zaščita.

Kaj pa lahko naredimo za zdravo hrbtenico ?

Z ležiščem, ki ga naredimo po meri za vašo hrbtenico in težo, s katero se prilagaja vašim spremembam skozi čas. Tudi pri zakonskem ležišču je vsaka polovica izdelana po meri.

 

Seveda je optimalna sestava ležišča za zdravo spanje prikazana na sliki spodaj. 

Pokličite za brezplačno meritev enega prostora. 

Zapisala: Zvezdana Lamovšek, svetovalka in radiestezistka – 051/386 211

Sorodne objave

Miti in legende o sadnih drevesih: Kako je v Slovenijo prišla vinska trta?

Ljudje so od pradavnih časov častili drevesa kot sveta, saj so jim dajala vse potrebno za preživetje, hkrati pa so s …

Razkrivamo razlog, zakaj bi morali večkrat poseči po tradicionalni sladici naših babic – jabolčni čežani!

V okolju, zraku in vodi je vse več aluminija. V telo ga vnašamo na različne načine, predvsem z antacidi, preko …

Preventivni ukrepi, s katerimi zmanjšamo oz. vsaj odložimo pojav demence

Vsake 3 sekunde nekdo na svetu zboli za demenco in samo v Sloveniji je več kot 30.000 oseb, ki jih je prizadela ta …

Nazaj

Komentarji

Komentiral darko |

super

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.