Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj je orgonit zares pametno darilo?

Zakaj je orgonit zares pametno darilo?

Orgonitni stožec pokrije približno 80m2 prostora in vsebuje materiale, ki ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem vseh elektronskih naprav. Stožec ščiti tudi pred zemeljskimi sevanji na način, da podpira in krepi naš imunski sistem ter čisti in uravnoveša ter polni naše energetsko polje in energetske centre ter s tem preoblikuje neugodne vplive na fizični, mentalni, emocionalni pa tudi na spiritualni ravni. Krepi psihične sposobnosti in spodbuja kreativnost ter intuicijo in ščiti pred negativnimi energijami drugih ljudi. Povečuje tudi produktivnost v delovnem okolju, saj pripomore k temu, da je prisotno več čiste življenjske energije. Pozitivno deluje tudi na živali in rastline. Uporablja pa se lahko tudi za energiziranje vode in hrane. Orgonita ni potrebno čistiti, tako kot to delamo s kristali, saj je narejen na tak način, da se čisti sam.

Vsi orgonitni stožci do sedaj imajo kameno strelo in roževec, ostali kristali in število kristalov v orgonitu pa se spreminjajo, glede na predloge gledalcev ter razpoložljivost kristalov. Med kristali je zelo pogosto prisoten kristal karneol, ki ste ga tudi sama omenila. Če bi želela imeti v orgonitnem stožcu obvezno tudi karneol, lahko to brez problema uredimo.

V amuletu oz. talismanu pa so poleg kamene strele in roževca še kristala karneol in avanturin. Na tej internetni povezavi si ga lahko ogledate:https://klepetobkavi.si/za-duso/orgonitni-talisman-za-zascito-pred-sevanji.html

Trenutno pa je tudi zelo popularna zaščita - orgonit za mobitel, ki si ga lahko pogledate tukaj: https://klepetobkavi.si/zascita-pred-sevanjem/orgonit-za-mobitel-zascita-pred-sevanjem.html


Katja Tajč

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Maja |

Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če lahko imam orgonitni stožec ves čas zraven kristalov?Hvala za odgovor!

Komentiral Jasmina |

Vsekakor.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.