Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj je odnos po poroki drugačen? Je kriva sprememba priimka?!

Zakaj je odnos po poroki drugačen? Je kriva sprememba priimka?!

Numerologija je stara, celostna izkustvena veda, ki omogoča globlji vpogled ter uči, kako si (preko številk kot simbolnega izraza energij oz. vibracij) sledijo posamezna obdobja na posameznikovi življenjski poti. S tem ko poznamo zakonitosti energije števil, lažje in uspešnejše delujemo v svetu. O tem, katera so temeljna osebna števila v numerologiji, kako lahko sprememba imena in priimka vplivata na notranje ravnovesje človeka ter kdaj/zakaj je to pametna ideja, smo se pogovarjali z numerologinjo in NLP-trenerko Emily Enveritas (ex. Tajo Veroti; https://www.emilyenveritas.com). Ne spreglejte ogleda posnetka! Izdelek, omenjen v oddaji, pa najdete na naši spletni strani pod kategorijo KNJIGE: https://klepetobkavi.si/knjige.html

Trenutno še ni nobenega artikla.

Ime in priimek vplivata na zunanji izraz, na človekovo vedenje na zunaj. S tem ko zamenjamo ime in/ali priimek vnesemo nove vibracije, ki so lahko bodisi pozitivne bodisi negativne. Številke so namreč simbolni izraz energij oz. vibracij. Numerologija daje najhitrejšo možnost diagnosticiranja, saj kaže, kateri so posameznikovi najmočnejši viri, katere so njegove močne točke, kaj bi ta oseba lahko dala od sebe (ne glede na to, ali se tega zaveda ali ne). Numerologija je pripomoček za boljše življenje. Ne more videti, kaj se bo človeku dogajalo, lahko mu pa pomaga, da ugotovi, kaj bi bilo zanj najbolje in kdaj naj kaj počne, da bo zanj najbolje.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.