PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj je nepojasnjeno dogajanje na Altaju zanimalo tudi Nikolo Teslo?

Zakaj je nepojasnjeno dogajanje na Altaju zanimalo tudi Nikolo Teslo?

Gora Beluha je najvišja gora Sibirije. Leži v središčni točki, od katere so enako oddaljeni štirje oceani. Ruski slikar, pisatelj, arheolog in filozof N. K. Roerich je celo menil, da Beluha ni le geografsko središče Azije, ampak tudi presečišče ali morda celo izvor treh velikih religij (krščanstva, islama in budizma). Že ta dejstva kličejo po nečem misterioznem, ki preveva okolico tega področja. Maria Ana Kolman nam bo zaupala, od kod izvira legenda o Beluhi, zakaj je prostor posejan z na tisoče redkimi rastlinami, ki jih ni mogoče opaziti nikjer drugod po svetu, kateri fitofarmacevtski pripravki prihajajo izpod Beluhe, kakšno vlogo imajo tamkajšnje nenavadne energije, zakaj pravijo, da je tam pot v Šambalo, zakaj je področje Beluhe, Platoja Ukok in Teletskega jezera tako iskano mesto moči na Altaju, kako elektromagnetno polje s tistega področja deluje na pretok kozmične energije, kakšne skrivnosti razkrivajo arheološke najdbe in zakaj naj bi nepojasnjeno dogajanje tam zanimalo tudi Nikolo Teslo?

Med številnimi mesti moči na Altaju so za raziskovalce, umetnike in iskalce Šambale že od nekdaj najbolj zanimiva področja Beluhe, Plato Ukok in Teletsko jezero. Altajski šamani trdijo, da se znotraj svete gore Beluhe nahaja Šambala, kamor pa imajo dostop le izbranci. Pot v Šambalo ni označena na zemljevidih, poznajo jo izbranci, razkrivajo miti, legende, jamske poslikave, slike, vedno pogosteje pa njen obstoj dokazujejo tudi sodobni znanstveniki.

 

Nekaj nenavadnih dejstev o sibirskih mestih moči

Dr. Dmitrijev je pri meritvah elektromagnetnih polj na določenih področjih Altaja opazil, da so močno občutljiva na dogajanja na Soncu. Zaradi te senzitivnosti tu poteka močan dotok kozmične energije in tudi aktiviranje močnih zemeljskih energij.

 

Trditev, da je Zemlja prav pod Beluho na Altaju preko popkovnice povezana s Kozmosom, se z razumevanjem fizikalnih zemeljskih in astronomskih pojavov zdi zelo verjetna.

Nikolaj Konstantinovič Roerich (1874−1947), ruski slikar, pisatelj, arheolog in filozof, je menil, da Beluha ni le geografsko središče Azije, ampak tudi presečišče ali morda celo izvor treh velikih religij – krščanstva, islama in budizma.

 

Arheološke najdbe na Ukoku – skitski kurgani, megaliti, kamnita obeležja – ki so služile kot observatoriji, dopuščajo verjetnost, da je bilo to mesto namenjeno prestopanju v druge svetove za svečenike in vrhnji sloj (obenem pa tudi nezemljane, ki naj bi prav tu prihajali na Zemljo).

 

Ufologi navajajo, da naj bi tu pristajala neznana vesoljska plovila. Stare altajske legende pripovedujejo o sinovih Neba, ki naj bi na Zemljo prihajali prav na Ukoku.

 

Altaj je področje komuniciranja s Kozmosom ter prestopanja v času in prostoru, kar je kot možnost znanstveno dokazal in uporabljal tudi Nikola Tesla.

Nepojasnjeni še danes ostajajo skrivnostni geoglifi, ki so vidni z zraka in katerih starost in namen sta predmet ugibanj.

 

Potovanje na Altaj je sicer potovanje v srce matere Zemlje, kot temu področju pravijo Altajci, obenem pa je tudi potovanje k svojemu lastnemu bistvu. S platoja Ukok in Belovodja pod Beluho se vsak vrne drugačen – kot da bi prišel iz Šambale. Bi torej potovali z nami na Altaj? Preverite nove programe potovanj za 2019 na www.klepetobkavi.si ali 02 6200 230!

 

Prijave so mogoče le še za termin 6. 8.−19. 8. in jesenski termin 1.9.−12.9.2019.

Zaradi dolgotrajnega postopka za pridobitev dovoljenj na zaščiteno področje pod Beluho je rok za prijavo 30. 6. 2019.

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.