Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj je letos udeležba na volitvah nujna?

Zakaj je letos udeležba na volitvah nujna?
V vseh teh letih se ljudje, ki se ukvarjajo z duhovnostjo in ezoteriko nasploh, niso preveč ukvarjali s politiko. Zanje je bila to tema, na katero niso dali preveč poudarka. Letos pa beremo pozive naših gostov, kako nujna je udeležba na volitvah, predvsem zaradi dogajanja v obdobju preteklih dveh let. V nadaljevanju bomo poskusili na čim bolj preprost način povzeti naše razmišljanje.
 
Pa gremo od začetka. Zakaj obstaja sistem? Čemu je namenjen?
 
Roko na srce, sistem v nam znani zgodovini nikoli ni bil pravičen. Že dolgo časa pa sploh ne deluje v dobro ljudi, nasprotno, sistem je postal velik parazit, ki sicer brez nas ne bi obstajal.
 
Prvotna zamisel sistema je, da naj bi služil ljudem, delo pa bi se enakomerno porazdelilo in s tem bi si olajšali določena področja našega življenja. Nekdo prideluje hrano, drug gradi objekte, tretji skrbi za oblačila in potem se dobrine samo razmenjajo. Vendar pa problem tiči v tem, da nimamo več izbire biti samostojni. Sploh ni več skrivnost, da si vlade sveta želijo podrediti in lastiti malega človeka, ki bi bil popolnoma odvisen od njihove pomoči. Spremembe so se dogajale počasi, tako, da danes brez dovoljenja parazitskega sistema ne smemo postaviti svoj dom, večji rastlinjak, pridelati večje količine hrane ... Vse bolj se popisuje, nadzira in odvzema, vse pod pretvezo varnosti, pravičnosti in solidarnosti. 
 
 
Kako pa sploh pride do tega, da ljudje spregledajo takšne spremembe?
 
Pomanjkanje kritičnega razmišljanja in slepa vera, pa tudi čredni nagon. Če so sosedi tako rekli, je že prav. Tudi na televiziji in v časopisu je zjutraj človek prebral, da je prav tako. Šolski sistem nas je učil v tej smeri, nikoli ne smeš preveč izstopati. Še več, zaradi pomanjkanja razumevanja in povezanosti med ljudstvom se uvajajo spremembe, med tem ko se mi kregamo. Razdvajanja se dogajajo tisočletja in še danes se. Družine sploh ne držijo več skupaj, so oddaljene, saj nimajo niti časa, ker vsi delajo nadpovprečno veliko količino ur, da bi potem dali denar v skupni fond, predvsem pa ostali ujeti v potrošništvo. Čim prej se pretrga stik med starimi starši, starši in vnuki z namenom, da se ne goji in prenaša znanje, izkušnje in modrost na mlajše. Človek brez identitete, s pomanjkanjem ljubezni in brez pravih vrednot potem išče navidezen smisel v svojem življenju. Ko pa vse te posameznike združimo v celoto, dobimo množico prestrašenih in zbeganih ljudi katere je lahko nadzorovati in jih podkupiti z ugodnostmi in drugimi kompenzacijami.
 
Življenje nam kažejo takšno, kakršno življenje ni. Vse to je namenjeno temu, da nas držijo v nevednosti in nizki stopnji zavesti. Le mislimo, kako je današnja družba svobodna, kako napredna je naša civilizacija zaradi tisoč in enega pripomočka, avtomatizacije, tehnologije ... A zgrešili smo že v osnovi.
 
 
Kaj o volitvah meni pater Karel Gržan?
 
Si res prepričan/-a, da še živiš v demokraciji? Ali to bolj postaja demonkracija?
 
Stopite izven okvirjen in poglejte širšo sliko.
 
Ne želimo se opredeljevati na one ali druge, želimo si le pogoje za človeka dostojno življenje. Za svobodo izbire, brez uporabe represivnih sredstev. Brez ustrahovanja, brez degenerativnih delitev. Dobro premislite in poskusite prispevati svoj delež. Za resnično skupno dobro vseh kajti na koncu vsi tvorimo eno celoto. Predvsem pa nikoli ne nehajte raziskovati življenja.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.