Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj je delo na sebi ključnega pomena?

Zakaj je delo na sebi ključnega pomena?

V trenutnih časih, ko kriza vse bolj povzroča številna psihična obolenja, ko se ljudje vedno bolj izgubljajo v nesmislih te družbe in izgubljajo stik s seboj, je pomembno, da se vedno bolj obračajo k eni in edini zdravi alternativi – delu na sebi. Prav delo na sebi pa je izjemnega pomena, saj le tako dosežemo ravnovesje med psihičnim in fizičnim telesom.

Tukaj je nekaj nasvetov, kako pričeti z delom na sebi:

  1. Zapusti cono udobja
    Vsi si postavljamo zamejitve in ustvarjamo namišljene cone, v katerih se počutimo varne in udobne. Zaradi teh mej vztrajamo v brezsmiselnih in uničevalnih odnosih, v službah, kjer smo nesrečni, ali celo v načinih razmišljanja, ki nam ne prinašajo radosti. Spremeni majhne navade, spoznaj nove ljudi, pojdi na spontan izlet, nauči se novega jezika...

  2. Bodi čim več v naravi
    Največje darilo, ki nam ga drevesa lahko dajo, so fitoncidi. Znano je, da se človek po sprehodu skozi gozd ali bivanju v gozdu počuti odlično. Dokazano je tudi, da sprehodi po gozdu delujejo na naše telo bolje od vseh zdravil. Številni so primeri, ko so si ljudje s pomočjo dreves pozdravili težke bolezni. Drevesa so povezovalci neba in Zemlje, od koder črpajo svojo moč. Starejša so, več moči imajo, močnejša je njihova aura in širše energijsko polje, ki ga raztezajo v svoje okolje.



  3. Izboljšaj svojo intuicijo
    Intuicija ni instinkt ali nagon, še manj mnenje o neki stvari. Največkrat jo povezujemo s pojmi, kot so šesti čut, notranji glas, podzavest in slutnja. Gre za poseben psihološki pojav, ko se v nas prebudi neko védenje o nekom ali nečem brez kakršnegakoli predznanja ali izkušenj. Pri tem pa so pogosto prisotni tudi različni občutki, na primer ko začutimo, da nekaj ni v redu ali da nečesa ne bi smeli narediti. Včasih s enam celo naježi koža, občutimo mravljince na koži ali pa nam nenadoma postane slabo. Tukaj ti lahko na pomoč priskočita zvezdni kamen moldavit ali pa zelo posebna knjiga- Živa knjiga.

  4. Jej zdravo in uravnoteženo hrano
    Tudi hrana je ena izmed ključnih dejavnikov, ki nam zagotavlja dobro počutje, zadostno mero energije in zdravje. Uživaj lokalno in čim manj predelano hrano. Zaradi osiromašenosti živil pa je pomembno, da sploh v jesenskem in zimskem času posežeš tudi po prehranskih dopolnilih. Mega 1 je idealna mešanica mineralov in vitaminov, ki zadosti dnevnim potrebam telesa po hranilih. Zvišuje nivo energije, krepi imunski sistem in omogoča boljši spanec.

  5. Vzemi si čas zase
    Vsak potrebuje vsake toliko časa čas zase in se odklopi od preostalega sveta. Preberi kakšno dobro knjigo, poišči si kakšen nov hobi, ki te bo sproščal in osrečeval (npr. jahanje, kuhanje, pletenje...

  6. Živi v obilju
    Pravo obilje se zgodi takrat kadar človek deluje v skladu s svojimi naravnimi sposobnostmi. Da počne tisto stvar, ki je njegovo življenjsko poslanstvo. Da to kar dela, počne z radostjo. Da to kar dela, ima nek smisel za nas in za druge. Vsi imamo sposobnosti in naravne talente in prav je, da to ponudite drugim. Tako ne boste šli z muko v službo, da vas ne bo bolela glava, želodec in da ne boste hoditi v službo samo zaradi denarja. Kajti zapomnite si, denar je posledica in ne vzrok. Vse to se da- počasi in z ljubeznijo. Vse zahteva svoj čas. Energijske tehnike za obilje pa najdete v novi, dopolnjeni izdaji knjige Kako živeti v obilju?
živa knjiga

Živa knjiga

Živa knjiga aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih …

30,00
Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode! Knjiga vam ponuja …

27,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.