Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj eni zbolijo za gripo, drugi pa ne?!

Zakaj eni zbolijo za gripo, drugi pa ne?!

si po vrsti se radi na veliko hvalimo, da nikoli ne zbolimo, ampak podatki o gripi in prehladih kažejo drugo sliko. V Sloveniji vsako leto zaradi gripe zboli do 10 % prebivalstva, prehladi in virusne okužbe pa so tako rekoč zimsko-pomladna stalnica. Poznamo recimo več kot 100 različnih virusnih podtipov prehlada, leta 2018 pa je v slovenskih bolnišnicah zaradi gripe umrlo celo več kot 160 ljudi. Ni heca, kot kaže! Prehlada ne moremo pozdraviti z antibiotiki in drugimi zdravili … Če smo včasih problem reševali s čajčkom in potrpljenjem, imamo letos za vas nasvete v obliki dodatne naravne pomoči. 

Ob izbruhu epidemije gripe in drugih virusnih okužb (zlasti raspiratornih virusov) nekateri zbolijo, drugi pa ne. Dejstvo je, da ne zbolijo tisti, ki imajo močan imunski sistem. Zdrav organizem je neposredno povezan z učinkovitim delovanjem imunskega sistema. Imunski sistem ni le prva obrambna linija ob vdoru patogenov, kot so virusi ali bakterije, ampak se vpleta v delovanje živčnega in endokrinega sistema ter je bistvenega pomena pri odzivu na fizični in psihični stres. Kronično obremenjen imunski sistem izčrpava organizem in je vzrok za vrsto bolezni: astmo, revmatoidni artritis, chronovo bolezen, celiakijo, gastritis, aterosklerozo, debelost, sladkorno bolezen in nekatere vrste raka.

Skrb za močan imunski sistem bi moral biti del življenjskega sloga! Poleg splošnih priporočil glede hrane, vode, zraka, psihofizične kondicije, je treba organizem podpreti tudi s hrano in prehranskimi dopolnili, ki delujejo kot imunostimulatorji in adaptogeni. Maria Ana Kolman prisega na rastline, ki imajo zaradi sekundarnih metabolitov visoko zaščitno moč. Tako znanstvene kot tudi klinične študije študij (clinical trials quercetin) so pokazale, da je zdravilno delovanje mnogih zdravilnih rastlin posledica visoke vsebnosti kvercetina. 

Kvercetin je prisoten v čagi, rožnem korenu, elevterokoku, olju sibirske cedre, živici in v sestavinah fungoterapije pa tudi v čebulnih olupkih. 

Več o čebulnih olupkih lahko preberete tu: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/goljufija-komercialna-zavajanja-in-kaznovanje-branjevk-z-zdravilnimi-zelisci.html 

smola cedre

Živica ali smola sibirske cedre

Močna baktericidna, antiseptična, anestetična, adsorbcijska in celiteljska sposobnost, …

45,00
Mumija ali Altajska skalna smola

Mumija smola (altajska gorska smola)

Mumija je kot zdravilno sredstvo poznana že tisočletja.

50,00
Elevterokok sirup (primerno za otroke)

Elevterokok sirup (primerno za otroke)

~ Naravni adaptogen za otroke in odrasle ~

38,00

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.