PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Z zapperjem in probiotiki do notranjega ravnovesja

Z zapperjem in probiotiki do notranjega ravnovesja

 Zapper je elektronska naprava, ki s pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, uničuje parazite, viruse, bakterije in glivice. Le-ti so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in obolenja. Viruse in bakterije ubije v treh minutah, trakulje, metljaje in gliste v petih in pršice v sedmih minutah. Različne študije so dokazale, da šibek električni tok človeku ne povzroči nobene škode, vendar pa posamezne frekvence uničujejo mikroorganizme. Mikroorganizmi namreč dokazano ne prenašajo električnega toka nizke napetosti svojega frekvenčnega območja. To velja za vse vrste parazitov, bakterij, virusov, glivic in rakavih celic. Zapper se uporablja za zdravljenje različnih kroničnih in akutnih bolezenskih stanj. Dr.Clark je v času svojega življenja z raziskovanjem dognala, da je toksičnost tkiva (ki je posledica strupenih izločkov in metabolnih produktov mikroorganizmov) eden glavnih vzrokov za bolezni. Ko je telo preobremenjeno s paraziti, se to kaže na različne načine: kronično obolenje, izgorelost, utrujenost, glivične infekcije, kandida,…in prav sistematično uničenje parazitov je tisto, kar lahko vodi do boljšega počutja, predvsem pa do odprave VZROKA (ne simptoma!) za nastanek bolezni. Na razpolago imamo tudi seznam bolezni (in bolezenskih povzročiteljev), ki jih lahko saniramo s pomočjo frekvenčne terapije.

                                       

Delovanje zapperja:

Zapper je generator impulzov s frekvenco od 20 Hz do 30000 Hz. Najbolj pomembno pri tem je, da je napetost impulza pozitivna, zato kot vir energije uporabimo 9V baterijo ali priložen adapter. Da je »zappanje« učinkovito, mora biti napetost v območju med 5 in 10V. To zadostuje za eliminacijo bakterij in parazitov, ki jih tok doseže. Ker pa tok skozi telo ne teče enakomerno, nam pri tem pomagata krvni in limfni obtok, ki dosežeta vse organe in tkiva v našem telesu. Frekvenca 30000 Hz je najbolj univerzalna in uničuje največji spekter parazitov, bakterij in virusov v telesu. Vendar pa so tudi druge, nižje frekvence učinkovite pri reševanju različnih zdravstvenih težav.

 

Standardni protokol z Zapperjem dr. Hulde Clark

 Protokol dr. Hulde Clark sestavljajo tri 7 minutne serije zappanja , med katerimi je 20-30 minut premora. Dodamo lahko še 2 seriji, ki sta namenjena izločkom bakterij salmonele.

 7 minut zappanja – 20 minut premora

Prvih 7 minut zappanja, je namenjeno uničenju parazitov. V tem času se iz umirajočih parazitov sprostijo virusi in bakterije, ki (namesto parazitov) pričnejo napadati organizem. 

7 minut zappanja – 20 minut premora

Druga serija je namenjana uničevanju izločenih bakterij in virusov. V tej fazi se iz umirajočih bakterij se sprostijo virusi.

7 minut zappanja – 20 minut premora

V tretji seriji uničimo še zadnje sproščene viruse.

 

 

Po končanem protokolu se priporoča terapija s probiotiki. Probiotična terapija naj traja vsaj štiri do šest tednov, saj se v tem času v črevesju vzpostavijo trajne kolonije bakterij. Nato sledi vzdrževalna terapija, in sicer po en teden na mesec. Enkrat na leto ali ob menjavi letnega časa je smiselno opraviti tudi preventivno kuro.

 Beseda probiotik dobesedno pomeni “za življenje.” Probiotiki so namreč živi mikroorganizmi, nekakšne »prijazne« bakterije, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje. Pomembni so predvsem zato, ker skrbijo za zdravo prebavo, saj okrepijo črevesni in imunski sistem in zmanjšujejo možnost pojava okužb. Probiotiki so koristne bakterije, ki lahko pomagajo pri ravnovesju prebavnega sistema, rednem izločanju, krepitvi odpornosti in celo pomagajo sintetizirati nekatere vitamine v telesu. Črevesje je evolucijsko najstarejši organ in hkrati najpomembnejši, saj se v njem nahaja kar 60 % celic imunskega sistema, kar je velika večina. Če hočemo biti zdravi, moramo imeti zdravo črevesje. Pomembno je, da odvajamo blato vsak dan najmanj enkrat.

 

Kako delujejo probiotiki?

 

Za razumevanje delovanja in vloge probiotikov je potrebno posebno pozornost nameniti dogajanju v človekovem črevesju. Tam domujejo črevesne bakterije, poznane tudi pod imenom črevesna mikroflora. Te se prehranjujejo z ostanki hrane, pri tem pa izdelujejo različne snovi, ki so lahko za naš organizem koristne ali pa škodljive. Med koristne tako denimo sodijo različne antibakterijske snovi, med škodljive pa toksini, ki delujejo na črevesno sluznico in potencialno rakotvorne snovi. Če naš prebavni sistem deluje normalno, so nevtralne in zdravju koristne bakterije v prebavilih v večini. Ravnovesje črevesne mikroflore pa se lahko zaradi različnih dejavnikov tudi poruši. Med njimi so denimo nezdrava prehrana, uživanje alkohola, stres, okužbe ali jemanje antibiotikov. Vse to lahko občutljivo ravnovesje v črevesju poruši in povzroči razrast škodljivih bakterij.

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.