Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Z majevsko masažo trebuha do manj kilogramov?!

Z majevsko masažo trebuha do manj kilogramov?!

Maginja Blinkita nas tokrat v družbi Mojce Štrukelj in Jane Šubic opremlja z znanji starodavne pomoči za ženske težave – kako izvesti majevsko masažo trebuha. Majevska (samo)masaža trebuha je univerzalna tehnika za težave pri zanositvi, pri spontanih splavih, nerednih ali bolečih menstruacijah, endometriozi, policističnih jajčnikih, miomih, cistah, kroničnih vnetjih mehurja, maternice, težavah s prebavo, zaprtosti ali driski, hujšanju oz. ohranjanju vitkosti itd. S tem ko deluje na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem nivoju, pomaga telesu ponovno vzpostaviti ravnotežje in harmonijo. Preverite, kako se je lotiti!

Majevska samomasaža trebuha je univerzalna tehnika, namenjena vsakomur. To starodavno masažno tehniko je v svet ponesla dr. Rosita Arvigo, učenka enega poslednjih zdravilcev in šamanov v Belizeju, don Elijia Pantija. 

 

KDAJ?

  • pri težavah z zanositvijo

  • pri spontanih splavih

  • pri nerednih ali bolečih menstruacijah

  • pri endometriozi

  • pri policističnih jajčnikih, miomih, cistah

  • pri kroničnih vnetjih mehurja, maternice

  • pri težavah s prebavo

  • pri zaprtosti ali driski

  • pri zdrsu oz. povešenosti maternice

  • pri težavah s prostato

  • pri hujšanju oz. ohranjanju vitkosti

 

KDAJ NE?

  • v prvem trimesečju nosečnosti

  • pri akutnih vnetjih trebušnega predela

  • pri prisotosti raka v trebušnem predelu



Večina ljudi ima težave ravno v predelu trebuha in medenice. Največji razlogi za to so premalo gibanja, veliko sedenja, nepravilna drža, sedenje s prekrižanimi nogami, nezdrava prehrana, premalo vode, nakopičen stres in zastale emocije. Statistični podatki tudi kažejo, da ima kar 80 % žensk težave s premaknjeno maternico, od koder izvira kar 80 % simpotmov bolezni žensk! Ravno tako ima težave s prostato okoli 80 % moških. Majevska masaža trebuha je zato več kot dobrodošla. Terapevti celo poročajo o več kot 50-% uspešnosti naravnega spočetja pri parih, ki se srečujejo z zanositvenimi težavami in so poskusili majevsko tehniko masaže trebuha. Za še posebno učinkovito pa se je izkazala tudi pri hujšanju oz. ohranjanju vitkosti in odpravljanju odvečnih kilogramov.

 

Veseli smo, da vas lahko vedno znova učimo raznih tehnik dobrega počutja in pretoka energije. Še več tehnik v teoriji in praksi, nasvetov strokovnjakov, čiščenja čustva, akumuliranja energije in meditacijskih tehnik, spoznavanja orodij tradicionalne kitajske medicine, ayurvede, sibirske fitomedicine, daoizma itd. pa bomo preizkušali na tradicionalnem VIkendu za dušo. Vsakodnevno se bosta izvajali zvočna kopel z gongi in kristalnimi instrumenti pa tudi dnevna telovadba za pomlajevanje in dolgoživost. 

 

Preverite program na: 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-v-strunjanu-1609.html 

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.