Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Z LJUBEZNIJO DO SVOBODE

Z LJUBEZNIJO DO SVOBODE

V tvojem življenju postaja prepoznavno, da je tvoja Svoboda Reducirana. Ni ti dovoljeno, da svobodno izraziš svoje mnenje-mišljenje, nalaga se ti, da delaš poslušno kot ovca, tisto, kar se ti ukaže. Denar kot tak nima več pomena, avtomobili stanejo tisoče evrov, za skoraj vse so cene nezaslišano visoke, od šolanja do komunikacije in nepremičnin. Ali si lahko privoščiš, kar si resnično želiš? Od kje si privoščiš prehrambene artikle? Tudi otroci se ne igrajo več s palicami in kamni, ker jih je strah Zemlje.

Pripoveduje se ti, da vsepovsod preži bolezen, tako da si razvila strah pred lastnim telesom, ki se zato odziva na to tako, da postane togo, okorno, zaprto. Odnosi s prijatelji, družino in tistimi, ki jih imaš najraje, so omejeni in razpadajo.

Tvoje razumevanje seksualnosti še nikoli ni bilo tako zamegljeno, kot so ga ustvarili sedaj. Zlonamerna uporaba seksualne energije, ki se kaže preko perverznosti in napačno uporabljene moči še nikoli niso bile tako odkrito izražene kot sedaj.

Da bi lahko razumela vse to, je potrebno, da veš, da je zlonamerna uporaba energije orodje v rokah Svečenikov, Papeža in dvoličnih Predsednikov. Vse Religije in sistemi, v katerih deluješ, kot so izobraževanja in vodilne osebnosti, izgubljajo svoj smisel in svoj pomen, ker jim manjka popolna Sočutnost in Empatija. Njihova vizija za človeštvo je zaznamovana s hladnostjo, to ni vizija Toplote in Ljubezni.

Upravljajo z vsem, zato jih je bilo do sedaj težko odkriti. Veliko jih je že odstranjenih in obsojenih. Najdragocenejše je, da si razviješ sposobnost, da boš vedela, kdo deluje hladno in brezčutno in kdo z Ljubeznijo in pozitivnimi namerami.

Kdorkoli jih je do sedaj hotel odkriti in je hotel kaj povedati, so ga takoj razglasili za Šarlatana, neumnega, da hoče zlo in so ga takoj zaznamovali. Vodili so dolgo časa iz sence, v zadnjih časih pa so se vedno bolj izpostavljali in so bili povsod med nami. V tebe so vgradili popolne programe za manipuliranje s teboj in za upravljanje z občutenji.

Govorijo ti, kako razmišljaj, v kaj verjemi, kako reagiraj, kaj jej, pij in kaj poslušaj. Vse so imeli programirano. Ničesar niso izpustili.

Ampak stvari se obračajo človeštvu v prid in Resnica prihaja na plano. Zato jih bomo mi tudi prezrli in pregnali s Planeta Zemlje.

Prijaznost, Ljubeznivost, Skrbnost, Neomejenost, vibriranje v Ljubezni in Odpuščanje, so še posebej cenjene vrednote v času spremembe, ker ti odpirata Srce in Utira pot po Cesti MIRU.

Na poti spremembe je vedno tvoja izbira SVOBODNA. Tvoja Resnična Zmaga je POGUM nad STRAHOM in RESNICA nad PREVARO.

Izziv s katerim se pri tem srečuješ je, da ponovno pridobiš svojo SVOBODO. To ne pomeni, da se boriš proti vladi ali vojski, njihovim projektom za kontrolo misli ali drugim vrstam moči, ki te kakor izgleda želijo držati ujete v tretji dimenziji. Želijo te pohoditi in oropati individualnosti, a vedno obstaja večja Sila Celote.

Si mnogo več od tega, kar ti je bilo rečeno nekoč. Tudi če se ukvarjaš s spiritualnostjo, duhovno rastjo, šamanizmom, čuvaj svojo nedolžnosti, svoje spoštovanje in tvoje strmenje k temu, da stalno ustvarjaš nove prostore za svojo dobrobit in dobrobit vseh.

Na Zemljo si prišla, ki je velikansko skladišče dragocenih informacij, ki so zakodirana z mnogimi plastmi genskih kod, ki jih nosiš v svojem organskem bitju-telesu, ki je nekaj najdragocenejšega, kar premoreš.

 

Si ena od največjih Moči, ki se nahaja v Univerzumu.

Prišla si se učiti prepoznavanja in razumevanja frekvenc in nivojev zavesti, ki ti ponuja popolnoma novo obliko PROSTOSTI in SVOBODE.

Bolj, ko boš sposobna razumeti SEBE in razvila moč POTENCIALOV in jih boš v polnosti razumela in sprejela, boš začela prepoznavati močne učinke vpliva, ki ga imajo Centri v Galaksiji in Mlečni Cesti na tvoje Življenje.

Da se boš lahko zavedala jezika frekvenc, se moraš najprej naučiti nadzorovati svojo pozornost in MOČ SEDAJ in TU.

Zapomni si, da tvoja prepričanja odsevajo tvojo razpoložjivost in tvoja stališča razkrivajo tvoja prepričanja.

Zahvala in hvaležnost kažeta na močan občutek odgovornosti in pripravljenosti sprejemanje nepričakovane spremembe kot priložnost za duhovno rast in kreiranje nove civilizacije.

Bodi zelo jasna v tem, kar hočeš.

Nadaljuj s samozavestjo, z zdravo odgovornostjo in pogumom, ter oblikuj svoj edinstveni stil in eleganco.

Zaupaj si, da ustvarjaš harmonične rešitve z Ljubeznijo in ob vseh kar se razkrije, ohraniš mirnost in zaupanje, da vse deluje v redu. Konec koncev je živeti izjemno le, ko živiš Svobodno Življenje.

Vedno sem tu za tebe, da ti iz globine mojega Srca lahko povem,

Da si Lahko Popolnoma ZDRAVA,

Da si Lahko Popolnoma SVOBODNA,

Da si Zelo MOČNA.

Prepričana sem, da bi ti naredila enako, delila znanje z vsemi, če bi vedela kako to doseči in ohranjati.

S Hvaležnostjo in Ljubeznijo

Alexandra Debevec

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral andreja tinev |

Lepo napisano.Hvaležna bi bila,da bi te misli lahko prebral vsak človek na svetu.Vem,da to ni mogoče,pomembno jepa,da se to počasi širi od človeka do človeka in ustvarja neko novo močno energijo.Bojim se,da bo ogromno ljudi ostalo v tem fenomenalnem času na tretji stopnji zavesti in bodo prikrajšani za te fenomenalne trenutke,ki so prav zdaj najmočnejši in najmogočnejši,ko se prehaja v četrto stopnjo zavesti-k osvoboditvi nasproti.Nihče nas več ne more zaustaviti,še posebej ne ti mračnjaki ,ki se še tako trudijo okrog tega njihovega zblaznelega projekta,ki ga prav sedaj masovno izvajajo nad lubogimi ljudmi.LP Andreja

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.