Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Z DJOTIŠ SEMINARJEM DO TVOJEGA SRČNEGA KOMPASA 1. 6. in 2. 6. 2019.

Z DJOTIŠ SEMINARJEM DO TVOJEGA SRČNEGA KOMPASA 1. 6. in   2. 6. 2019.

Sem preprosta oseba z veliko mero optimizma, športnica, podjetnica, mama dvema čudovitima punčkama, Iris in Nini. Že od malih nog so me zanimali astrologija, psihologija, pomoč drugim in delo z ljudmi. Danes ljudem pomagam z osebnim mentorstvom.

OSEBNO MENTORSTVO
Zanimivo je spoznavati ljudi, ampak ali ni zanimiveje spoznati sebe? Zakaj se tako vedem, odzivam, zakaj počnem to, kar pač? In še mnogo je vprašanj, besed in dejanj, ki jih včasih ne razumemo. Da boste bolje razumeli sebe in ljudi, ki vas obdajajo, vas vabim na osebno svetovanje, s katerim se boste osrečili in olajšali svojo življenjsko pot. Nič več se ne boste spraševali o razlogih svojega vedenja in vedenja drugih. Med večmesečnim osebnim mentorstvom pogledamo vaš kompleks z druge plati, ki je bila vašim očem zaradi čustvene vpletenosti skrita. Prepoznamo vaše pozitivne vrline, ki vas bodo potiskale naprej ravno takrat, ko ne boste videli izhoda. Skupaj bomo našli rešitve.

METODA SPOZNAJ SEBE
V času tri- in šestmesečnega mentorstva vas čaka najprej prvi posvet s svetovanjem, ki traja tri ure in poteka osebno. Zadnje srečanje je namenjeno praznovanju, saj se bo vmes veliko zgodilo. Delali bomo na transformaciji. Vmes pa se dogovorimo za SOS -klice in več posvetovanj po 45 minut, da gremo globlje v karto. V tem programu prejmete tudi superživila in tiste Bachove esence, ki so za vas najprimernejše. Poleg svetovanja se lahko dogovorimo tudi za bars terapijo in energijske vaje, ki še dopolnijo vašo transformacijo. Djotiš uči, naj se vrnemo k naravi, in vse tehnike, ki jih uporabljam, to tudi spodbujajo.

MODERNA ČAROVNICA
V tem tri- ali šestmesečnem programu, ki je individualen in prilagojen vsaki stranki posebej, gremo od začetne do končne točke. Ko se program zaključi, oseba doživi velike transformacije, saj vmes delamo na djotiš karti, večkrat gremo globlje v problem, pogledamo, katero obdobje zdaj teče, zakaj se tako počutimo, kaj pravijo djotiš zakonitosti ... Veliko delamo na dihanju in tem, da se vrnemo k naravi. Z energijskimi vajami se naše življenje spravi v pravi tir, saj se, če smo blokirani, vrtimo v začaranem krogu. V času mentorstva vas bom velikokrat spomnila na to, kaj vam je bilo dano v zibelko, kaj je vaše poslanstvo in kakšne talente imate. Vsaki stranki namenim potreben čas, vse dokler skupaj ne najdemo rešitve.

 

Z DJOTIŠ SEMINARJEM DO TVOJEGA SRČNEGA KOMPASA 1. 6. in 2. 6. 2019 

Če se obsojaš, če misliš da nisi dovolj dober/a . Ti v življenju drugi govorijo , kako moraš delovati, potem je pravi trenutek, da to spremeniš in začneš živeti tako, kot sama želiš.

Če bi rad/a v svoje življenje vnesla več svetlobe, več humorja in več pristnih stikov s ljudmi, ki te res slišijo in čutijo, potem  te vabim na OSNOVNI SEMINAR: Z DJOTIŠOM DO TVOJEGA SRČNEGA KOMPASA. Takega seminarja v Sloveniji še ni bilo, saj se bomo globoko povezali in ozavestili kako naprej v tvojem življenju. Pogledali bomo:

  • V katerem obdobju se trenutno nahajaš in kaj to pomeni
  • Ali si v obdobju SADE SATI in razložila ti bom, kaj to pomeni
  • Kaj nas čaka v leti 2019

Dovolj je slabe energije, dovolj je razmišljanja in hitenja v službo in nazaj, prepusti se in pridi na seminar, ki ti bo v veliko pogledih razjasnil veliko dvomov.

Dobil/a boš jasen pogled VASE in lažje ti bo naprej v življenju. Da boš vse to lažje doživel/a, bomo na dogodku delali ENERGIJSKE VAJE, ki te še bolj vrnejo k naravi in umirijo tvoj UM.

Razložila ti bom, kaj pomeni KO SE NAJBOLJ MUDI, SE VSEDI, TISTO ČEMUR POSVEČAMO POZORNOST RASTE, Z NAŠIMI PREPRIČANJI KREIRAMO VSODO. Razložila ti bom, kateri znak si po djotišu in kateri planet je tvoj vladar, kaj to pomeni, če pogledamo to na psihološki razlagi in kako s tem živeti tukaj in sedaj. Kako lahko najbolje izkoristiš svoj potencial in če slučajno v tvoji natalni karti, kak planet slabše postavljen, kako iz tega minusa naredimo plus.

Djotiš uči, da je vsaka situacija OK, to je tvoja pot, od tebe pa je odvisno, kaj boš s tem naredil. Na seminarju ti bom pomagala ozavestiti, kako tvoj minus PREOBRAZIŠ v plus. Tako boš živel/a bolj v skladu s tvojo naravo.

Ker je leto 2019 v nekem pogledu še polno izzivov, ti bom to pojasnila in povedala, kaj to pomeni in kako iti najlažje čez to obdobje. Povedala vam bom par težkih primerov, ki sem jih imela na svetovanju in kako so oni s pomočjo moje razlage, to preobrazili sebi v prid.

Delali bomo tudi čustveno odklepanje, to pomeni da se bomo potopili v problem, ga prečutili in validirali. Le tako se lahko dvignemo na nov nivo v našem življenju.

Zato ne odlašaj, če želiš spremembo na tvoji poti, se TAKOJ prijavi na seminar, ki bo 1. 6. 2019 od 10-18 ure in 2.6.2019 od 10 do 17.00 ure, seminarja je 288 € z ddv. Ta datum sem izbrala zato, ker takrat moja firma praznuje 10 let, imeli bomo torto in še veliko drugih presenečenj :-).

Verjamem, da ti ne bo žal, saj boš domov odšel/a veliko bolj sproščen/a in polna novega znanja.

 

KAJ BOŠ IZVEDEL/A?

  • Tvoje znamenje
  • Tvoj planet vladar
  • Kdaj imaš obdobje sade sati in kaj to pomeni
  • Vedske modrosti
  • Psihološki vpogled v razlago
  • Energijske vaje
  • Svetlobo v tvojem življenju

Predvsem pa to, da ko se ti nekaj hudega zgodi, nikoli ni tako hudo, da se ne bi mogel/a pobrati, če to situacijo pogledamo iz drugega zornega kota, kajti vse v življenju se nam zgodi z nekim RAZLOGOM.

Zato ne odlašaj in se prijavi najkasneje do 25.5. 2019 na info@tinthai.si  ali na 031/674-402.

1.6. in 2.6.2019 bo osnovni in nadaljevani seminar.

1.6.2019 od 10 do 18
2.6.2019 ob 10 do 17

TINA OREL

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.