Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

V 3 korakih do zdravja

V 3 korakih do zdravja

 

Dlje časa že želim povedati, da v življenju ni potrebno imeti težav z zdravjem, fizičnim počutjem in čustvenim neravnotežjem. Bolezen je samo en znak, nek opomin, da nečesa ne delamo prav. Lahko gre za veliko onesnaženost zraka, vam ne odgovarja hrana, ali imate slabe misli in napačna občutenja. Vse se sliši zelo preprosto, pa poglejmo kako se lahko težave in problemi razrešijo.

V Ananta Centru pristopamo v prvi stopnji h klientu celostno in odpravljamo težave in bolezni, s tem, da najprej poiščemo vzrok in koren problema. Ne glede na težavo, bolečino, bolezen, težave z hrbtenico ali partnerske težave, težave v odnosih, z ljubeznijo ali finančne probleme in strahove, ki na jih povzroča sodobni materialni svet in način življenja. Za vpogled izvora naših težav si je Alexandra pridobila sposobnost vpogleda v globino duše posameznika. Poleg tega uporabljamo tudi BaZi osebnostni profil Kitajske Astrologije, ki nam točno pove kdo ste, kako se odzivate v domačem okolju in družbi, vidimo vaše potencialne sposobnosti, ali ste poslovnež, politik, umetnik ali duhovni učitelj in seveda kdaj nastopi sreča v ljubezni in bogastvu. 

Zdravje in svoje nelagodje si ustvarjamo sami zato v naslednji drugi stopnji Alexandra prisluhne vašim težavam,  fizičnim bolečinam, ki je v večini primerov izvor čustvene narave in naše osebnosti, karakterja in odnosa do sebe, seveda prisluhnem vaši čustveni bolečini, ki se lahko odpre v obliki žalosti, zmedenosti, jeze, strahu, bolečine… 

Zato stopnjo potrebujem, da se mi globlje odprete in mi v polnosti zaupate. Tako vam pomagam ozavestiti in prepoznati blokade, čustva, osebnostne vzorce, ki nas omejujejo in oddaljujejo od resničnega življenja, zdravja in nas blokirajo.  

Nazadnje v tretji stopnji poteka zdravljenje z dotikom, stimuliranjem energetskih točk in meridianov in preko besed, modrosti in posredovanja svetlobe, ki očisti energetske in čustvene blokade v našem telesu.

Ananta Terapije uspešno zdravijo glavobol, migrena se pozdravi oz. umiri, preneha zobobol, aritmija srca se umiri, visok ali nizek pritisk se uravnotežita, delovanje ščitnice se uravnoteži in ni potrebno drugega zdravljenja, siva mrena se umakne, dioptrija se izboljša, multipla skleroza se pozdravi, bronhitis, astma in alergije se pozdravijo, zlom kosti se zaceli, zvin mišice in vezi se zaceli, ciste se očistijo, težave z zanostvijo se razrešijo, depresija, anksioznost in močne stresne situacije se pozdravijo… 

Kdo je Alexandra Debevec? Lastnica podjetja Ananta, Zdravilec in Življenjski svetovalec ki že preko 30 let raziskuje, pridobiva izkušnje in se uči vsak sleherni dan kako na najučinkovitejši način pomagati človeku, da ne bi občutil bolečine, bolezni, pomanjkanja ljubezni in materialnih dobrin. Poleg znanosti s področja Biokemije, jo je močno pritegnila Vzhodna Naravna Medicina, zato je leta 1997 odpotovala na Kitajsko na študij Tradicionalne Kitajske Medicine (TCM), Medicinske Masaže Tui Na in dekodiranje človeške usode – BaZi. Imela sem privilegij se učiti od kitajskim Mojstrov in Zdravnikov Tradicionalne kitajske Medicine,kar je na no njej pustilo velik pečat. Sledil je študij na Univerzi Phenomena Academy na Novi Zelandiji, kjer sem diplomirala kot Energijski Terapevt z močnim antistresnim in zdravilnim učinkom. V centru Energy Clinic v Londonu sem opravila podiplomski študij za naziv Življenjskega Svetovalca s področja Naravne Energijske Medicine, partnerskih odnosov in poslovanja. Tu sem pridobila dragocene izkušnje in prepoznanja pri delu s klienti kot so znane osebe kot Tracy Emin, različni avtorji skladb, manekenk Tarina Young za Nivea. Od Nigerrijskega Kralja sem celo dobila povabilo v da grem z nji v palačo v Nigerijo, da bi zdravila in skrbela za njegovo 30 člansko družino, ampak je usoda želela drugače in sem študij in izobraževanja nadaljevala leta 2006 v Shanghaju smer učenja Medicinske Masaže Tui Na. Leta 2008 sem se vrnila v Ljubljano in skupaj z Aleksandrom Sofronievskim ustanovila leta 2008 Ananta Center v Ljubljani.

Obstajajo svetovi, ki jih nihče ne pozna kot neko stanje zavesti, frekvenca. Alexandra ima sposobnost se povezati s to frekvenco. Ima moč, da tudi tiste, ki mi zaupajo in se mi odprejo, spravim na ta nivo, ampak ne za dolgo, dovolj je par minut, ker ljudje ne bi zdržali dolgo na tej frekvenci. Tisti, ki jih izberem, začutim, jih popeljem z dvema stvarema na ta nivo, z dotikom in besedo. Po tem dotiku in besedi, po terapiji, iluzije v življenju začnejo pokati, ustvari se prazen prostor, da jih lahko obsveti svetloba. Ko osebo popelje za nekaj minut v to stanje, imanjena Ananta terapija dolgoročne posledice za to osebo. Ko gre oseba po terapiji domov, se njeno energijsko polje začenja topiti in se ustvarjajo prostorčki, da lahko začne svetloba svetiti.

Ima povezovanja z Izvornimi Energijami, modrostmi, ki je čudovita izkušnja božanskega navdiha, ki močno vpliva na zdravje, čustveno doživljanje klientovega sveta, ljubezenske odnose, razrešujejo se partnerski odnosi, vpliva na poslovni uspeh in posledično na srečno življenje. Preko Ananta terapij, ki jih izvaja Alexandra, prejmete veliko modrosti, resnice in zdravilne energije. Neskončen je vir, na katerega mi je dovoljeno se pripeti, s tem so mi dane nove meje, takrat je v polnosti odprta, ima odprto srce in posluša modrosti življenja.

Posamezniku s svojo pomočjo pomaga njegove razpršene energije spraviti nazaj v telo in jih s tem umirim, se počutijo varne in s tem se lahko aktivira proces zdravljenja. Pri tem ste lahko polno budni in prisotni v svojem telesu, v svoji moči, v lastnih energijah. Tako po Ananta terapijah postanete jasnejši, odločnejši in dvigujete si zavedanje in začenjate razumevati resnico sebe in resnico življenja.

Zato delujejo Alexandrine Anante terapije, kot energetska zaščita pred nižjimi energijami ali energijami drugih ljudi. Mnogi imajo priložnost, da občutijo njeno magično moč, ki deluje preko rok, besed ali celega telesa. Tako lahko uskladim vse vaše telesne procese in celostno skrbim za vaše zdravje.

 

Ljudje smo večdimenzionalna bitja. Skozi učenje in 30 letne izkušnje in dvigovanje zavedanja si je razvila moč, da lahko črpa energijo iz različnih dimenzij obstoja hkrati. V zadnjih letih, pa je stopila še korak naprej v komunikacijo z različnimi dimenzijami obstoja in posledično komunicira z različnimi duhovnimi bitji, ki ji želijo predati zavest, ki jo potrebuje slišati, jo posredovati in deliti naprej z namenom, da pomaga. Zmožna se je povezati z najglobljim Vesoljem in ga predstaviti na Zemljo. To znanje predava in predaja svojim učencem na Ananta Akademiji, da jim pomaga doumeti, da so tudi oni lahko sposobni tega, da ostanejo z nogami na tleh in z glavo na vrhu Univerzuma. Najsrečnejša je, ko ji nekdo zaupa, da ga lahko popelje v te dimenzije.

Za vse informacije je v Ananta Centru zadolžen Aleksander, lahko se obrnete nanj in nam pišete na email info@ananta.si ali pokličete g. Aleksandra na tel. 031447463, nas obiščete na Facebook profilu Ananta, in pogledate na instagram ananta_center

S spoštovanjem in ljubeznijo

Alexandra Debevec

 

 

 

 

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.