♥♥♥ VELIKONOČNA PONUDBA IN BREZPLAČNA POŠTNINA♥♥♥

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vstopite v novo leto očiščeni!

Vstopite v novo leto očiščeni!
Letošnje leto je bilo naporno. Vibracija števila 2 predstavlja usodno kolo, kjer ima človek malo svobodne volje, zgodijo se namreč usodni trenutki. 
Letos je šlo narazen ogromno parov, veliko nenavadnih dogodkov, nepričakovanih, šokantnih. 
Leto 2018 pa svojo vibracijo zaključuje, zato je zelo primerno, da človek tudi energijsko leto zaključi in se naravna na vibracijo leta 2019, ki bo zelo drugačno. 
Leto 2019 namreč prinaša vibracijo hitrih sprememb. Lahko gre hitro gor, lahko gre hitro dol. 
Kakorkoli, zavedanje je tisto, ki je v takšnih prehodih nadvse pomembno, temu pa je namenjena tudi delavnica "Energijska priprava na 2019", kjer boste vodeni skozi proces energijskega procesiranja, zapiranja leta 2018 in naravnanja na vibracijo leta 2019 s postavitvijo ustreznih vrednot in področij, ki bodo v letu 2019 v ospredju. 
Uporabili bomo tehnike iz celega sveta, tehnike pisanja, meditacija, daoizma, uporabili se bodo tudi instrumenti kot so gong, kristalna vilica, pojoče posode, šamanski boben in drugi instrumenti. 
Nadvse koristna delavnica za vse, ki želite v novo leto vstopiti ozaveščeni in z nepopisanim listom, brez da vlečete neke pajčevine slabe volje iz prejšnjega leta. To je tudi način, da se kar najbolj odprete priložnostim, ki jih leto 2019 nudi in to na najbolj pomemben aktivacijski datum 12.12. v Ljubljani. 
 
Trenutno imamo še 12 mest prostih.

Sorodne objave

Razkrivamo resnični izvor in pomen Velikonočnih praznikov!

V teh pomladnih dneh zelene travniki pozlatijo rumeni cvetovi regrata, kobulčnic in rožnic, polja oljne repice so videti …

Kako nam življenje krojijo ŠTEVILA?

Numerologija je stara, celostna izkustvena veda, ki omogoča globlji vpogled ter uči, kako si (preko številk kot …

Psihični vzroki debelosti so zelo pogosti!

Vsebina iz izvrstne (beri: kratke in jedrnate) knjižice Vitakanje, avtorica opozarja na pomembnost celostnega pristopa k …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.