Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vstopite v novo leto očiščeni!

Vstopite v novo leto očiščeni!
Letošnje leto je bilo naporno. Vibracija števila 2 predstavlja usodno kolo, kjer ima človek malo svobodne volje, zgodijo se namreč usodni trenutki. 
Letos je šlo narazen ogromno parov, veliko nenavadnih dogodkov, nepričakovanih, šokantnih. 
Leto 2018 pa svojo vibracijo zaključuje, zato je zelo primerno, da človek tudi energijsko leto zaključi in se naravna na vibracijo leta 2019, ki bo zelo drugačno. 
Leto 2019 namreč prinaša vibracijo hitrih sprememb. Lahko gre hitro gor, lahko gre hitro dol. 
Kakorkoli, zavedanje je tisto, ki je v takšnih prehodih nadvse pomembno, temu pa je namenjena tudi delavnica "Energijska priprava na 2019", kjer boste vodeni skozi proces energijskega procesiranja, zapiranja leta 2018 in naravnanja na vibracijo leta 2019 s postavitvijo ustreznih vrednot in področij, ki bodo v letu 2019 v ospredju. 
Uporabili bomo tehnike iz celega sveta, tehnike pisanja, meditacija, daoizma, uporabili se bodo tudi instrumenti kot so gong, kristalna vilica, pojoče posode, šamanski boben in drugi instrumenti. 
Nadvse koristna delavnica za vse, ki želite v novo leto vstopiti ozaveščeni in z nepopisanim listom, brez da vlečete neke pajčevine slabe volje iz prejšnjega leta. To je tudi način, da se kar najbolj odprete priložnostim, ki jih leto 2019 nudi in to na najbolj pomemben aktivacijski datum 12.12. v Ljubljani. 
 
Trenutno imamo še 12 mest prostih.

Sorodne objave

Napoved za 2019 slepe jasnovidke Babe Vange! Meteorit, mega cunami in ekonomski kolaps?!

Znana kot Nostradamus balkana je med drugim pravilno napovedala številne dogodke, Brexit, smrt princese Diane, napad na …

So nezemljani resničnost ali le plod človeške domišljije?

O videnjih čudnih predmetov na nebu oz. srečanjih z nezemljani govori vedno več ljudi. Včasih je pričevanje o nenavadnih …

5 daril za žensko, ki rada dobro skrbi zase in že vse ima!

Tudi sama spadam v to kategorijo in če sem malo zlobna, se zabavam ko si moj partner in bližnji razbijajo glavo kaj bi …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.