PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vstopili smo v obdobje aktivne preobrazbe Zemlje! Pomagajo nam lahko ti zvezdni kamni!

Vstopili smo v obdobje aktivne preobrazbe Zemlje! Pomagajo nam lahko ti zvezdni kamni!

Od nekdaj so verjeli, da imajo meteoriti zdravilne lastnosti, saj na naš planet padajo z neba. Hipokrat je trdil, da medicina temelji na treh osnovah: nož, rastline in beseda. Paracelsus je temu dodal še kamne. Zlasti dragoceni v zdravilstvu so bili meteoriti. 

Dejstvo je, da cena meteoritom, zvezdnim kamnom narašča in to vsako leto. Mnogi v času velike transformacije tudi svoj denar vlagajo v kamne, kot v zlato, srebro. 

V letu 2020 so cene kamnov še narasle. Razlogov je več. Eden je ta, da ni bilo sejmov, kjer bi lahko prišlo do izmenjave meteoritov, drug pa je ta, da je zdaj čas velikega dogajanja, ko najbolj potrebujemo podporo, da razširimo svojo zavest in meteoriti so tisti, ki tukaj zelo pomagajo!

Resnične vrednosti meteoritov ni mogoče določiti, dejstvo pa je, da mnogi presegajo ceno diamantov. Neprecenljivo vrednost imajo meteoriti za tiste, ki poznajo njihovo moč. Nekateri verjamejo, da deluje kot magnet za vse dobro in da daje zaščito pred vsem slabim. Parapsihologi meteorit imenujejo aktivator človekovih nadnaravnih sposobnosti, nekateri pa meteoritom pripisujejo tudi lastnosti panaceje za vse bolezni.

Tokrat smo vam pripravili izbor treh, ki so trenutno glede na dogajanje najbolj aktualni ... 

 

MOLDAVIT

Zvezdni kamen izjemno visoke vibracije, ki lahko povzroči celo fizično reakcijo "moldavite flush", ko ga začnemo uporabljati. Ta se kaže v potenju, nekim nemirom ter pritiskom v glavi.

Glede na zeleno barvo spada k srčni čakri, vendar izjemno odpira tudi šesto in sedmo, peto, saj je v njej resonančna energija prvih štirih, spodnjih treh pa se moldavit skorajda ne "dotakne", zato je pomembno, da se človek, ki dela z moldavitom zna prizemljevati. 

V nasprotju z libijskim tektitom, ki pa deluje tudi na spodnje čakre!

Moldavit opevajo po vsem svetu in to povsem utemeljeno. Deluje proti entitetam, vezanim na prekletstva, ki se običajno naselijo v cono grla. Vse destruktivne vibracije namreč moldavita ne marajo, zato je prvi v našem izboru za te nenavadne čase, v katerih se nahajamo, sploh glede na to, da nam veliko govorijo, nas prepričujejo iz cone grla ... 

Moldavit je tudi katalizator spremembe v odnosih, iz naših življenj izrine morebitni cinizem. 

Več o moldavitu si lahko preberete tukaj:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zakaj-je-moldavit-najmocnejsi-kamen-na-svetu.html

 

ZLATI LIBIJSKI TEKTIT

Vsekakor najbolj iskan in zaželen kamen zdravilcev in vseh tistih, ki so zelo čuteči, dojemljivi za energije in zaradi tega velikokrat tudi trpijo, se hitro "navlečejo" energije drugih. 

Nič koliko medicinskih sester in zdravnikov ga je kupilo v teh letih, saj se vse bolj zavedajo tudi drugih komponent. Zlati libijski tektit namreč poskrbi, da ne absorbiramo destruktivnih energij klientov, pacientov, sodelavcev ... 

Zlati libijski tektit pa je tudi edinstven zato, ker nam pomaga stopiti iz trenutne karmične linije, usode, programov. 

Torej to pomeni, da ne potrebujemo plačati dolgov iz prejšnjih življenj? 

Libijsko steklo ali tektit v sebi nosi zapis za odpuščanje dolgov iz prejšnjih življenj. Odpuščanje in hvaležnost sta visoki vibraciji ljubezni in prav to zmore, seveda v obsegu, kateremu se sami odpremo in dovolimo, da se zgodi.  

Pomaga nam, da naredimo izjemen napredek v zavesti in zdaj je čas velikih korakov!

Več si lahko pogledate tukaj:

SIHOTE ALINSKI

O Sihote Alinskem meteoritu je izšlo na stotine znanstvenih člankov in nekaj monografij. Področje padca meteorita je bilo proglašeno za zaščiteno področje. Znanstveniki so ocenili približno starost meteorita na 1,5 milijarde let. Železni meteoriti padajo na naš planet veliko manj pogosto kot kamniti: na vsakih šestnajst kamnitih primerkov je en železen, sestavljen iz čistega železa in majhno primesjo niklja. Prav ta zmes dokazuje nezemeljski izvor, saj na Zemlji ne obstaja. Zato je želja mnogih, da bi imeli kos tako redkega meteorita kot je sloviti meteorit Sihote Alin, razumljiva. Sihote Alinski meteorit je vesoljski popotnik, ki je na Zemljo prinesel skrivnosti osončja in morda tudi drugih, neznanih galaksij. 

Sihote alinski je primeren izključno za poznavalce kamnov in tiste, ki imajo urejene svoje misli!

Več si poglejte tukaj:

Bi imeli svojega?

Znano je, da je Jasmina velika ljubiteljica kamnov, ima lastno široko zbirko in povezave z ljudmi iz vsega sveta, zato je tudi za Klepet ob kavi uredila lep izbor zvezdnih kamnov že leta nazaj, nekaj jih je še vedno na voljo in odločeno je, da se cene ne bodo dvigovale za tiste kose, ki so trenutno pri nas. 

Nekaj lahko najdete v spletni kategoriji kamnov, kristalov, lahko pa se dogovorite, da jih pridete pogledati tudi osebno. Nahajajo se v Petrovčah pri Žalcu, dogovorite se preko maila info@klepetobkavi.si

https://klepetobkavi.si/kristali-in-nakit/moldaviti.html

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.