MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vrnila sem se nazaj v Slovenijo in samo to mi je ostalo od potovanja!?

Vrnila sem se nazaj v Slovenijo in samo to mi je ostalo od potovanja!?

Danes se vam javljam na hitro, da samo z vami nekaj podelim .... 
prepotovala sem svet, v potnem listu imam 42 štemplov in celega sveta. In od tega imam kakšnih 100 slik mogoče, od tega ene 60 v fizični obliki v albumu. 

Ko sem začela potovati sem na enem potovanju naredila stotine slik, ki jih v resnici leta in leta nisem šla gledat nazaj, šele ko mi je telefon pokleknil od podatkov.  In tako sem potovala in potovala, nič gledala nazaj, samo štancala in štancala. Sej bom enkrat že uredila sem si rekla .... in štancala naprej.  Izgubljala pristne trenutke, ki sem jih opazovala preko telefona, namesto da bi bila prisotna tam in resnično doživela zadevo.

Potem pa so mi nekega dne ukradli računalnik, ko sem bila v 9. mesecu nosečnosti in so mi v BTC-ju prestregli signal zapiranja in vzeli samo računalnik, ko sem jaz racala do knjigarne po birokratske papirje za porodniško. 

In potem sem rodila in manj potovala, tudi za korone. Ko pa sem bila zdaj v Tanzaniji, sem se prav zasačila, da bi ponavljala svoj stari vzorec in sem rekla ne. Ne grem se tega. Telefon sem ugasnila in naredila nekaj dnevni mrk, potem pa ga uporabljala samo za nujne zadeve. Saj imam ene par slik, ampak veš kaj ... več jih ne rabim, pa tudi naročene so že, da pridejo domov v fizični obliki, ker Gaja tako rada gleda albume. Ne zaupam oblakom, diskom in računalnikom. Fizična oblika bo že prava.

In vam tudi želim, da čimveč doživimo trenutek, tako kot smo v tistih časih, ko smo se delali norce iz kitajskih in japonskih turistov.

No, kaj mi je torej ostalo iz potovanja?
Res lepi doživeti spomini in mal barve, ki mi je verjetno ne bo uspelo ohranit do naših počitnic na Ižu, bemtiš. ;) 

 

PS: No, veselim se tudi tega, da gremo spet na Iž. Tam je bila Gaja spočeta. Gre za najmočnejšo točko Jadrana in letos tam organiziramo 7 dni za dušo in telo, več o počitnicah pa si lahko prebereš TUKAJ.
 
Oktobra pa gremo v Egipt, tudi duhovne počitnice in moji mami sem potovanje podarila ob 60. rojstnem dnevu. Prvič v življenju bo šla na letalo, skupaj z vnukinjo seveda, tako da se vsi veselimo. Program tudi teh duhovnih počitnic najdeš TUKAJ.
 
 

Sorodne objave

Zgražanje nad črnim petkom? Kako daleč lahko greš? Kako ti črna barva pomaga?

Nikoli ne bom pozabila svojega zgražanja pred 10-imi leti, ko sem na ameriški televiziji gledala šov o črnem petku in …

Je vse to igra ali je vse to res? Selena Gomez in njena bipolarna motnja, lupus itd.

Nekajkrat sem že opisala, da bom letos po več kot desetletju preživela prvo zimo v Sloveniji in si bom privoščila to, …

Hodite ven na kosilo ali večerje?! Se vam zdi, da ste bolj pogosto bolni? Kaj pa duhovna moč?

Vsako leto bolj nam je jasno, da je najboljša hrana pravzaprava tista, ki si jo pripravimo sami. Vemo, kaj smo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.