Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nad tem so navdušeni dr. znanosti in ezoteriki!

Nad tem so navdušeni dr. znanosti in ezoteriki!

Vorteks antene so rezultat raziskav na področju duhovnih ved in ti. virtualne stvarnosti. Te raziskave so prinesle raziskovalca z Univerze v Stanfordu dr sci Chrisa Duffielda in Draga Plečka v ZDA.

Osnovna konstrukcija vorteks antene na nek način spominja na sploščeno spiralo specifičnega izgleda. Leta 1992 je pionir raziskovanja prenehal z delom, takrat je Plečko razvil povsem novi princip delovanja.

Niz testov, ki pokažejo reakcijo organizmov na ravni subtilne energije, je pokazal, da ima ta oblika močan vpliv na naše telo. Kako to prevesti v racionalno pa je odkril ameriški fizik dr Robert Neil Boyd v najstarejših delih indijskih Ved izraz “bhuttatmas”. To lahko prevedemo kot: delci, ki so predhodnik najfinejše ravni zavesti in materije. Kakor trdi dr Amit Goswami, cel svet okoli nas je sestavljen iz zavesti in mi sami si kreiramo materialno stvarnost. V kolikor resnično obstaja pradelec s katerim lahko v nekem smislu upravljamo svojo zavest, njeno zgoščevanje na mestih, kjer jo vodi naš namen, lahko spremenimo lokalno stvarnost.

Če se izrazimo v metafizičnem smislu, lahko zavesti menjamo materialni svet. Različni simboli imajo različno moč zgoščevanja teh delcev. Meritve objavljene na napravah za merjenje funkcionalnih motenj v telesu »Amsat« in »Viktor« so pokazale, da bližina vorteks antene ali pitje vode, ki je stala na vorteks anteni s specifičnim simbolom zagotovo uravnoteži energije v akupunkturnih meridianih. Kadar so v isto vodo nakapali kri ali slino ankentirancev v sosednji sobi je bila reakcija ista in trenutna. Oba strokovnjaka, ki sta opravljala meritve dr Jadranko Jelić, specialist interne medicine in kirurgije in Ernst G. Schrott, zdravnik in vodilni nemški strokovnjak za ajurvedo, se strinjata, da ima voda, ki je stala na vorteks anteni izjemno neobičajno uspešnost po kateri je dr Jelić ugotovil, da izboljšuje funkcionalno stanje organizma. Dr Schrott pa efekte te vode opisuje kot presenetljive. V pripravi so biokemijski testi z mieloperoksidazo, a eventualni učinek, ki bi ga imela voda na ta encim v telesu, bi bila prava revolucija, ker bi pokazalo, da vorteks antena deluje  na imunski sitem človeka.

Voda je izbrana kot idealni medij, ki ima po nekaterih raziskavah nekakšno obliko pomnilnika. Nemški biofizik, dr Wolfgang Ludwig, je z analizo vode iz katere si kemično odstranili vse sledove prejšnje onesnaženosti ugotovil, da je v isti vodi ohranila vibracija, ki ga je oddajalo onesnaženje pred čiščenjem. Še po destilaciji vode se te vibracije niso izgubile. Ni izključeno, da je eden od vzrokov raznih obolenj današnjega časa prav ta vodni spomin, ki si zapomni vibracije onesaženja. Do podobnih spoznanj je prišel tudi dr Jacques Beneviste, ugledni francoski biokemik, ki je bil zaradi svojih raziskav izključen iz kroga znanstvenikov in ponižan do te mere, da mu je bila za teorijo, da ima voda neke vrste svoj spomin podeljena anti- Nobelova nagrada. Dokazal je, da lahko voda prevzame vibracije neke biološko pomembne molekule. Še bolj fascinantno pa je dejstvo, da lahko te vibracije pošljemo z elektronsko pošto na drug kontinent, postavimo vodo pod vpliv te vibracije in dobimo isti efekt!

Fotografije japonskega raziskovalca Masaru Emoto so zaobšle svet. Slikal je vodo, ki razlikuje emocije med seboj. Vodo iz onesnaženega jezera, ki je kristalizirala v grdih, nepravilnih kristalih je dal v posodo, kamor je nalepil besedo kot sta hvala ali ljubezen in dobil je lepe in pravilne kristale, ko je vodo zamrznil naslednji dan. Ne glede na jezik v katerem so bile besede napisane!

    

Vorteks antene lahko v vodo vsadijo zelo specifične informacije za katere se je pokazalo, da jih telo v vodi prepozna. Voda dobi sladek okus in izgleda hladneje, kot bi naj bila samo po eni noči stanja na vorteks anteni.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.