Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Volna, naravni material, ..To so lastnosti kvalitetne postelje.

Volna, naravni material, ..To so lastnosti kvalitetne postelje.

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo saj poslujemo že od leta 1992, ko smo prevzeli del proizvodnje bivšega podjetja Sukno Zapuže, kjer tradicija predelave volne sega v leto 1825. Ukvarjamo se z ročno proizvodnjo različnih tipov ležišč, posteljnine in vzglavnikov. Izdelki so rezultat lastnega razvoja in tehnologij.

Ležišče Anatomic TFK Konoplja ima na vrhu sestave konopljo, katera ima veliko pozitivnih lastnosti, ki pomagajo k boljšemu spanju. Material je zelo vzdržljiv, zato je življenjska doba dolga. Struktura konoplje je izredno zračna in samodejno uravnava temperaturo, kar je ključno za optimalno klimo na ležišču. Ekološka pridelava konoplje omogoči odsotnost umetnih snovi. Uporaba konoplje je primerna pri težavah z alergijami, ker je odporna proti pršicam, plesnim in bakterijam.

Model Anatomic TFK Comfort Plus vsebuje plast jezersko-solčavske pasme volne, ki jo predelujemo sami. Volna je odličen material za spanje saj omogoča zajetno navzemanje in kasneje tudi odvajanje vlage, kar preprečuje, da bi se le-ta zadrževala med telesom in ležiščem. Kot dober naravni regulator temperature nam pozimi daje prijeten občutek topline, poleti pa vročine ne občutimo. Tehnologija, ki jo uporabljamo pri predelavi volne, ohrani lanolin ter jo zaščiti pred molji in plesnijo.

Predstavljena sta le dva modela iz naše široke palete izdelkov, ki vam jih ponujamo v naših prodajnih salonih po Sloveniji. Z našim strokovnim svetovanjem vam pomagamo izbrati najbolj optimalno ležišče za vas. Kot pravi naš slogan »Zdravo spati, zdravo živeti…« je izbira kvalitetnih naravnih materialov ključ do dobrega spanja in posledično zdravega življenja.

 

080 14 99
www.postelja.com

 

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.