Živila, ki jih kupujemo v trgovinah, so vzorno opremljena s podatki o kalorijski vrednosti in farmakološki vsebnosti, zaman pa na deklaracijah iščemo informacije o energijskem izvoru. Naše celice so sestavljene iz energije, ki jo v telo vnašamo preko hrane, zato je pomembno, ali je bila obrana, pridelana, pripravljena in dostavljena z ljubeznijo ali ne. Enako velja za vse ostalo, kar uživamo ali uporabljamo. Maria Ana Kolman nam je pojasnila, po katerih kriterijih je ona izbirala nabiralce in proizvajalce za izdelke iz Sibirije, kaj pravijo starodavni sibirski zakoni ter zakaj mora imeti za ustrezno energijsko vibracijo vsaka stvar pravi namen, čas in mero. Ne spreglejte!
Danes ni uredbe, ki bi izpostavljala ali nadzirala energijski izvor proizvoda. Poleg energijske vrednosti in farmakološke vsebnosti je odločilnega pomena prav energija okolja in ljudi. Naše celice so namreč sestavljene iz energije, ki jo v telo vnašamo preko hrane, zato je pomembno, ali je bila obrana, pridelana, pripravljena in dostavljena z ljubeznijo ali ne. Energija v hrani nas lahko sprošča ter nam pomaga pri meditaciji in zdravju. Za začetek je dobro že to, da smo zanjo iz srca hvaležni. Vsaka stvar pa mora imeti tudi pravi namen, pravi čas in pravo mero.
Starodavni sibirski zakon pravi, da smejo nabiralci iz narave vzeti le tisto in toliko, kolikor jim dovolijo njihovi duhovi. Proizvodi z Altaja, npr. imajo tako kar 12-krat močnejši učinek po vsebnosti oksidantov. Posebno energijsko (magnetno) polje na Altaju deluje kot izjemen energijski prevodnik. Tudi nabiralci surovin in proizvajalci končnih izdelkov iz Sibirije, dostopni v nai spletni trgovini, so bili izbrani glede na kriterij, kako srečni in hvaležni so.
Komentarji